Oyun Oynarken Discord Sesleri Geç Geliyor

• Konuyu başlatan 2021
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.880

2021

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşımla Discord'dan konuşurken bir sorun yok, fakat Minecraft oyununa girince sesi kesilmeye başlıyor ve sonra hem benim sesim ona geç geliyor, hem de onun sesi bana geç geliyor. Bu arada arkadaşımda sorun yok. Minecraft oyunum korsanda değil. SonOyuncu adında bir sunucu ve kendi uygulaması var. Sorun SonOyuncuda'dır dedim fakat arkadaşlarım birbiriyle konuşurken SonOyuncu oynadığında sorun yok. Sorunun bende olduğuna eminim. Nedir bunun çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımla Discord'dan konuşurken bir sorun yok, fakat Minecraft oyununa girince sesi kesilmeye başlıyor ve sonra hem benim sesim ona geç geliyor, hem de onun sesi bana geç geliyor. Bu arada arkadaşımda sorun yok. Minecraft oyunum korsanda değil. SonOyuncu adında bir sunucu ve kendi uygulaması var. Sorun sonoyuncuda'dır dedim fakat arkadaşlarım birbiriyle konuşurken SonOyuncu oynadığında sorun yok. Sorunun bende olduğuna eminim. Nedir bunun çözümü?

Mikrofon ve hoparlör sıkıntılı olabilir.

hocam ses kartında bir sıkıntı olabilirmi çok anlamam ama kulaklık takıyormusunuz takıyorsan link atarmısın özelliklerden anlaşılabilir

Arkadaşımla Discord'dan konuşurken bir sorun yok, fakat Minecraft oyununa girince sesi kesilmeye başlıyor ve sonra hem benim sesim ona geç geliyor, hem de onun sesi bana geç geliyor. Bu arada arkadaşımda sorun yok. Minecraft oyunum korsanda değil. SonOyuncu adında bir sunucu ve kendi uygulaması var. Sorun SonOyuncuda'dır dedim fakat arkadaşlarım birbiriyle konuşurken SonOyuncu oynadığında sorun yok. Sorunun bende olduğuna eminim. Nedir bunun çözümü?
Hocam bende sonoyuncu oynuyorum. Bende de aynı problem mevcut. İşlemci kullanımı
+90 olunca bu sorun mevcut.
Ses kartı vb. bunun gibi durumlarla hiç uğraşmayın. İşlemci ile alakalı bi durum.

bir uygulama var msi afturburner ordan işlemci kullanımına bakabilirsiniz oyunda zaten işlemcide sıkıntı yoksa ses kartı veya kulaklıkta sorun vardır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı