A Ata Altıparmak Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 75 28 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar sorunumu umarım anlamışsınızdır. Hata veriyor sonra ve ekran kartınız oyunu desteklemiyor diyor. Ekran kartım GTX950 4GB. Hata yaşadığım oyunlar R6, BF1, BF4 ve Day of infamiy bu tarzda oyunlar. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2018
Arkadaşlar sorunumu umarım anlamışsınızdır. Hata veriyor sonra ve ekran kartınız oyunu desteklemiyor diyor. Ekran kartım GTX950 4GB. Hata yaşadığım oyunlar R6, BF1, BF4 ve Day of infamiy bu tarzda oyunlar. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 28 Nisan 2018 #2 DDU rehberine göre ekran kartı sürücüsü ve dosya kalıntılarını kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Güncel sürücüyü bağlantıdan İşletim sisteminize uygun olarak indirin. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Ayriyeten oyun oynarken Bilgisayarı zorlayacak uygulama v.b çalıştırmayın. Güncelleştirmeleri kontrol edin. Bakım yönergelerini uygulayın. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Artı 0 Eksi
DDU rehberine göre ekran kartı sürücüsü ve dosya kalıntılarını kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Güncel sürücüyü bağlantıdan İşletim sisteminize uygun olarak indirin. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Ayriyeten oyun oynarken Bilgisayarı zorlayacak uygulama v.b çalıştırmayın. Güncelleştirmeleri kontrol edin. Bakım yönergelerini uygulayın. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi