Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 7 Nisan 2024 #1 RAM 8 GB RAM Ekran kartı GeForce RTX 4050 Laptop GPU İşlemci 12th Gen Intel Core i7-12700H Yukarıdaki resimlerdeki gibi yarım saatte bir ekran böyle bozuluyor. 2 hafta önce başlamıştı bu sorun, bir şey olmaz diye devam etmiştim fakat sık sık yaşanmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024
Yukarıdaki resimlerdeki gibi yarım saatte bir ekran böyle bozuluyor. 2 hafta önce başlamıştı bu sorun, bir şey olmaz diye devam etmiştim fakat sık sık yaşanmaya başladı.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.993 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Nisan 2024 #11 Kel Özghür dedi: Maalesef işe yaramıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartın arızalı o halde, garantiye gönder. Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: Maalesef işe yaramıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartın arızalı o halde, garantiye gönder.
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 7 Nisan 2024 #12 GFYT dedi: Harici ekran kartın arızalı o halde, garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada direkt laptop ekranı bozulmuyor, sadece oyunun olduğu penceredeki görüntüler bozuluyor. Yani masaüstü falan normal gözüküyor. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Harici ekran kartın arızalı o halde, garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada direkt laptop ekranı bozulmuyor, sadece oyunun olduğu penceredeki görüntüler bozuluyor. Yani masaüstü falan normal gözüküyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.993 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Nisan 2024 #13 Kel Özghür dedi: Hocam bu arada direkt laptop ekranı bozulmuyor, sadece oyunun olduğu penceredeki görüntüler bozuluyor. Yani masaüstü falan normal gözüküyor. Genişletmek için tıkla... MUX Switch var mı laptopta? Varsa NVIDIA only secenegine alıp dene bakalım. Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: Hocam bu arada direkt laptop ekranı bozulmuyor, sadece oyunun olduğu penceredeki görüntüler bozuluyor. Yani masaüstü falan normal gözüküyor. Genişletmek için tıkla... MUX Switch var mı laptopta? Varsa NVIDIA only secenegine alıp dene bakalım.
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 8 Nisan 2024 #14 GFYT dedi: MUX Switch var mı laptopta? Varsa NVIDIA only secenegine alıp dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: MUX Switch var mı laptopta? Varsa NVIDIA only secenegine alıp dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam anlatabilir misiniz?