ilksen1987 Femtopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Oyun oynarken 5 dakıka gecmeden ekranım 3 4 sanıye gıdıp gelıyor, neden acaba? Sadece oyun oynarken oluyor bu.
Oyun oynarken 5 dakıka gecmeden ekranım 3 4 sanıye gıdıp gelıyor, neden acaba? Sadece oyun oynarken oluyor bu.
A adem009 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #2 Kablodan kaynaklı olabiliyor aynı sorunu bende yaşadım monitör ile kasaya bağlandığınız dp kablosunu çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Kablodan kaynaklı olabiliyor aynı sorunu bende yaşadım monitör ile kasaya bağlandığınız dp kablosunu çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
F FuryanD Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #3 Kablo kalitesinden olabilir veya ekran kartı problemlidir. Artı 0 Eksi
A AhmetBabul Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #4 ilksen1987 dedi: Oyun oynarken 5 dakıka gecmeden ekranım 3 4 sanıye gıdıp gelıyor, neden acaba? Sadece oyun oynarken oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı tam oturmuşmu bir kontrol edin. Birde monitöre bağlı VGA kablosu oturmuşmu emin olun. Artı 0 Eksi
ilksen1987 dedi: Oyun oynarken 5 dakıka gecmeden ekranım 3 4 sanıye gıdıp gelıyor, neden acaba? Sadece oyun oynarken oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı tam oturmuşmu bir kontrol edin. Birde monitöre bağlı VGA kablosu oturmuşmu emin olun.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 23 Aralık 2022 #5 Driver olabilir mi, AMD mi ekran kartı? Artı 0 Eksi
KS KS ilksen1987 Femtopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #6 The Theseus dedi: Driver olabilir mi, AMD mi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: Driver olabilir mi, AMD mi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... radeon rx 570 ama sadece oyun oynarken oluyor. Bide ben alalaı 1 yıl oldu hıc temızletmedım. Termal macun yaptırmadım adem009 dedi: Kablodan kaynaklı olabiliyor aynı sorunu bende yaşadım monitör ile kasaya bağlandığınız DP kablosunu çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Baska kablo aldım yıne aynı ya Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Driver olabilir mi, AMD mi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: Driver olabilir mi, AMD mi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... radeon rx 570 ama sadece oyun oynarken oluyor. Bide ben alalaı 1 yıl oldu hıc temızletmedım. Termal macun yaptırmadım adem009 dedi: Kablodan kaynaklı olabiliyor aynı sorunu bende yaşadım monitör ile kasaya bağlandığınız DP kablosunu çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Baska kablo aldım yıne aynı ya
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 23 Aralık 2022 #7 ilksen1987 dedi: radeon rx 570 ama sadece oyun oynarken oluyor. Bide ben alalaı 1 yıl oldu hıc temızletmedım. Termal macun yaptırmadım Baska kablo aldım yıne aynı ya Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerine falan bakıyor musunuz? Ona göre temizleme, termal macun değişimi işine girin. Artı 0 Eksi
ilksen1987 dedi: radeon rx 570 ama sadece oyun oynarken oluyor. Bide ben alalaı 1 yıl oldu hıc temızletmedım. Termal macun yaptırmadım Baska kablo aldım yıne aynı ya Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerine falan bakıyor musunuz? Ona göre temizleme, termal macun değişimi işine girin.
KS KS ilksen1987 Femtopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #8 FuryanD dedi: Kablo kalitesinden olabilir veya ekran kartı problemlidir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı 2. el almıostım ekran kartım bir ara bozludu yenı aldım daha alalı 5 6 ay oldu ve sadece PUBG oynadım The Theseus dedi: Sıcaklık değerlerine falan bakıyor musunuz? Ona göre temizleme, termal macun değişimi işine girin. Genişletmek için tıkla... Yok vallahi hiç bakamdım. Hiç anlamıoyrum bilgisayardan AhmetBabul dedi: Ekran kartı tam oturmuşmu bir kontrol edin. Bir de monitöre bağlı VGA kablosu oturmuşmu emin olun. Genişletmek için tıkla... HDMI kullanıyorum bunu da yenı aldım dıgerı cok kısaydı bir de Artı 0 Eksi
FuryanD dedi: Kablo kalitesinden olabilir veya ekran kartı problemlidir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı 2. el almıostım ekran kartım bir ara bozludu yenı aldım daha alalı 5 6 ay oldu ve sadece PUBG oynadım The Theseus dedi: Sıcaklık değerlerine falan bakıyor musunuz? Ona göre temizleme, termal macun değişimi işine girin. Genişletmek için tıkla... Yok vallahi hiç bakamdım. Hiç anlamıoyrum bilgisayardan AhmetBabul dedi: Ekran kartı tam oturmuşmu bir kontrol edin. Bir de monitöre bağlı VGA kablosu oturmuşmu emin olun. Genişletmek için tıkla... HDMI kullanıyorum bunu da yenı aldım dıgerı cok kısaydı bir de
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 23 Aralık 2022 #9 ilksen1987 dedi: Yok vallahi hiç bakamdım. Hiç anlamıoyrum bilgisayardan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ilksen1987 dedi: Yok vallahi hiç bakamdım. Hiç anlamıoyrum bilgisayardan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ilksen1987 Femtopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #10 ilksen1987 dedi: Bilgisayarımı 2. el almıostım ekran kartım bir ara bozludu yenı aldım daha alalı 5 6 ay oldu ve sadece PUBG oynadım Yok vallahi hiç bakamdım. Hiç anlamıoyrum bilgisayardan HDMI kullanıyorum bunu da yenı aldım dıgerı cok kısaydı bir de Genişletmek için tıkla... gülme ya The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boyle The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boyle kardesım The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boyle kardesım The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Suan boyle Dosya Ekleri PXL_20221223_011203362.jpg 140,8 KB · Görüntüleme: 228 16717473292812535097574373588172.jpg 109,8 KB · Görüntüleme: 201 IMG_20221223_081051.jpg 137,8 KB · Görüntüleme: 207 Son düzenleme: 23 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
ilksen1987 dedi: Bilgisayarımı 2. el almıostım ekran kartım bir ara bozludu yenı aldım daha alalı 5 6 ay oldu ve sadece PUBG oynadım Yok vallahi hiç bakamdım. Hiç anlamıoyrum bilgisayardan HDMI kullanıyorum bunu da yenı aldım dıgerı cok kısaydı bir de Genişletmek için tıkla... gülme ya The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boyle The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boyle kardesım The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boyle kardesım The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Suan boyle