Oyun oynarken ekran gidip geliyor

nuri09

Decapat
Son iki aydır genelde oyun oynarken ekran saniyelik gidip gelmekte. Bu aralar daha sık yapıyor arada sırada pixeller ekranda beliriyor.
Format attım, Windows güncellemelerini kapadım. Driverhub'dan güncellemeleri yaptım, ekran kartı sürücüsünü güncelledim. 2 gün sonra tekrar aynı sorun başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo sıkıntısı gibi geldi. Görüntü kablonun iki ucunu da kontrol et ekran kartı kasa içerisinde sabit mi? Sallanmasın kablo uçları da sağlam olsun. Ekran kartı sürücünü Driverhub'dan değil Manuel olarak kur.

Sorun muhtemelen kablonda. Dönüştürücü kullanıyorsun kullanma ve yeni, düzgün bir kablo al. Dandik bir DP kablo kullanıyorsan da VESA sertifikalı bir kablo al.

Kabloyu değiştirmeden önce Windows güncellemelerini kapaman ve Drivehub gibi çöp denilecek programla sürücü güncellemen başlı başına bir hata zaten. Sürücüleri DDU ile kaldırın tekrar kurun diyeceğim ama zaten temiz kurulum kadar vakit harcarsınız. Allah bilir Drivehub kaç tane yanlış sürücü kurdu... Temiz kurulum yapıp sürücüleri elle yükleyin ve en son Windows 10 güncellemesi yükleyin. Sürücü bulma programlarını kullanmayın.

Haklısınız. Sistem özelliklerini yazarsa güncel sürücü linklerini atarız.

Rx 460 2 gb ekran kartı mevcut ddu ile dün gece ekran kartı sürücüsünü kaldırdım. Tekrar eski bir sürümü yükledim bugün oyun oynarken gene yapmaya başladı. Dönüştürğcü kullanmaktayım evet ekran qn kartı sabit bir şekilde durmakta
Tekrardan ekran kartını çıkardım anakartan görüntü aldım tekrardan aynı ekran gidip gelmesi devam etmekte. Yardım edebilecek var mı

Son düzenleme:
Dönüştürücü olmadan deneyin. Yada yeni bir kablo ile deneyin. Aynı sorun bende de eskiden mevcuttu. Yeni kablo ile sorunum düzeldi.

Dediğim gibi dönüştürücüsüz vga girişi ile direk anakarttan görüntü aldığımda da aynı sorun tekrarladı. Ddu ile ekran kartını kaldırıp tekrar sitesinden indirdim onu yükleyince 1 2 gün idare ediyor. Ama gene tekrarlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…