Oyun oynarken ekran gidiyor

Lousy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar hemen konuya gireyim: CS:GO oynamak istedim ve oyuna girdim yaklaşık 20-30 dakika geçti ve sonra fotografta gördügünüz gibi ekran böyle oldu ve bilgisayarı kapatıp açtım ve yine aynıydı. Kasanın kapağını açtım ve ekran kartı çok ısınmıştı, 5 dakika bekledim yine aynıydı. Ekran kartını söktüm ve geri taktım sorun düzeldi ve öğrenmek istediğim şey bir daha oynarsam aynı hatayı alır mıyım? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 123296465_358691958736536_2436817416891856783_n.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:

PSU yetersiz olabilir termal macunu yenilenemen gerekebilir driveri komple silip yüklemen gerekebilir bunları yaparak test eder misin son çare PSU'ya değiştirmeyi dene.

Bu ekran bende çözünürlük değiştirirken oluyor hep.Herhangi bir ayar yapabiliyorsanız çözünürlüğü değiştirmeyi deneyin.

PSU yetersiz olabilir, termal macun yenilemen gerekebilir, işlemci fazla ısınıyor diye olabilir.
Ne yapmana gelirse büyük ihtimal işlemci ısınmasından kaynaklı, kaliteli bir termal macunu işlemcinin üzerine sür.
Termal Macun önerilerim:
Düzenleme: Ya da ekran kartında arıza olabilir, ama bence işlemci fazla ısındığından kaynaklı.,
Düzenleme 2: Ekran kartına da Termal Macun sürersen geçebilir.

Sisteminizin özelliklerini sayar mısınız?

Acaba ekran kartı arızası olabilir mi?
Ekran kartım ve işlemcimin hepsi yeni ekran kartım asus marka amd radeon hd 6800 1gb 256 bit işlemcimde İntel Core 2 Quad CPU Q8200
Sisteminizin özelliklerini sayar mısınız?
Ekran kartı:Amd Radeon HD6800 1GB 256BİT
İşlemci:İntel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHZ
Acaba ekran kartı arızası olabilir mi?
Ekran kartım daha 2 haftalık ve sıfır aldım arızalı olacagını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…