Merhabalar arkadaşlar hemen konuya gireyim: CS:GO oynamak istedim ve oyuna girdim yaklaşık 20-30 dakika geçti ve sonra fotografta gördügünüz gibi ekran böyle oldu ve bilgisayarı kapatıp açtım ve yine aynıydı. Kasanın kapağını açtım ve ekran kartı çok ısınmıştı, 5 dakika bekledim yine aynıydı. Ekran kartını söktüm ve geri taktım sorun düzeldi ve öğrenmek istediğim şey bir daha oynarsam aynı hatayı alır mıyım? Ne yapmalıyım?
Hocam maalesef Falcılık şubesinin fiyatları zamlandı. Malum istek çok olunca. Nolur nolmaz diye sisteminizi belirteseniz? Belki arıza olmuştur ekran kartında.
Merhabalar arkadaşlar hemen konuya gireyim: CS:GO oynamak istedim ve oyuna girdim yaklaşık 20-30 dakika geçti ve sonra fotografta gördügünüz gibi ekran böyle oldu ve bilgisayarı kapatıp açtım ve yine aynıydı. Kasanın kapağını açtım ve ekran kartı çok ısınmıştı, 5 dakika bekledim yine aynıydı. Ekran kartını söktüm ve geri taktım sorun düzeldi ve öğrenmek istediğim şey bir daha oynarsam aynı hatayı alır mıyım? Ne yapmalıyım?
PSU yetersiz olabilir termal macunu yenilenemen gerekebilir driveri komple silip yüklemen gerekebilir bunları yaparak test eder misin son çare PSU'ya değiştirmeyi dene.
PSU yetersiz olabilir, termal macun yenilemen gerekebilir, işlemci fazla ısınıyor diye olabilir.
Ne yapmana gelirse büyük ihtimal işlemci ısınmasından kaynaklı, kaliteli bir termal macunu işlemcinin üzerine sür.
Termal Macun önerilerim:
Corsair Tm30 Yüksek Performanslı Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Düzenleme: Ya da ekran kartında arıza olabilir, ama bence işlemci fazla ısındığından kaynaklı.,
Düzenleme 2: Ekran kartına da Termal Macun sürersen geçebilir.
Hocam maalesef falcılık şubesinin fiyatları zamlandı. Malum istek çok olunca. Ne olur nolmaz diye sisteminizi belirteseniz? Belki arıza olmuştur ekran kartında.