E ErenKrcm Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Oyun oynarken ekranı hareket ettirmediğimde görüntü kararıyor ekranı hareket ettirirsem anlık kara. Kaç kere denedim denedim şu sorunu çözemedim.
Oyun oynarken ekranı hareket ettirmediğimde görüntü kararıyor ekranı hareket ettirirsem anlık kara. Kaç kere denedim denedim şu sorunu çözemedim.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.108 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Masaüstündeykende kararma oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS E ErenKrcm Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Ali Ataberk dedi: Masaüstündeykende kararma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece oyunlarda Artı 0 Eksi
Ali Ataberk dedi: Masaüstündeykende kararma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece oyunlarda
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.026 Makaleler 1 Çözümler 563 9 Temmuz 2024 #4 Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. Artı 0 Eksi
KS KS E ErenKrcm Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 B GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. Genişletmek için tıkla... Bunu daha önce denemiştim ama olmadı Artı 0 Eksi
B GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. Genişletmek için tıkla... Bunu daha önce denemiştim ama olmadı