Bilgisayar normal çalışırken sorun olmuyor oyundayken kapanıyor dediğim şekil de. Uyuşmamasının imkanı varmı gerçekten sonuç olarak ikiside birbirinin aynısı. Yarın teknik servise götüreceğim
@koray06 Ilk anlattığın RAM gibi, şu an anlattığını iki şey yapar. PSU ya da ekran kartı. Kaliteli bir PSU ile dene, şu an kullandigin PSU baya kalitesiz.
@koray06 Ilk anlattığın RAM gibi, şu an anlattığını iki şey yapar. PSU ya da ekran kartı. Kaliteli bir PSU ile dene, şu an kullandigin PSU baya kalitesiz.
Kit ' ler çok uçuk fiyatlarda satın aldığımı iade etsem bile elimdekini elden çıkaracağımı düşünmüyorum. Teknik servise götüreceğim umarım bir çözüm yolu bulurlar
@koray06 Yazdığım ile verdiğin cevabın alakası yok. Eğer oyun oynarken; ekran kararması, reset atma oluyorsa PSU'dan şüphe et. Farklı bir PSU ile dene. RAM için ise ikisini de tak ve Memtest86 ile test et.
@koray06 Yazdığım ile verdiğin cevabın alakası yok. Eğer oyun oynarken; ekran kararması, reset atma oluyorsa PSU'dan şüphe et. Farklı bir PSU ile dene. RAM için ise ikisini de tak ve Memtest86 ile test et.
Yeni aldığım rami çıkardıktan sonra sorun yaşamıyorum. PSU ile ilgili ekran kararması dediniz. Monitörüm eski bir monitör olduğu için HDMI to VGA ile ekran kartımı monitöre bağlıyorum ve ara ara 2 saniyeliğine ekranım kararıp geri geliyor sebebi psu mu ?
@koray06 PSU basta sıkıntı, RAM'ler için dediğim programı dene. 2 saniyeliğine gidip gelme çevirici yapabilir, evet. Testte RAM ortaya çıkar lakin o PSU ilerde başınızı ağrıtır.
@koray06 PSU basta sıkıntı, RAM'ler için dediğim programı dene. 2 saniyeliğine gidip gelme çevirici yapabilir, evet. Testte RAM ortaya çıkar lakin o PSU ilerde başınızı ağrıtır.