Oyun oynarken ekran siyah oluyor

Peganeo

Kilopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT
Oyun oynarken arkada Discord, Opera gibi programlar açık oluyor ve birde oyun açık oluyor (Gta:Samp) oyunumu oynuyorum normal şekilde, bir anda arka plandaki uygulamalar kapanıyor oyunda 15 sn falan oynayınca bir anda ekran siyah oluyor bilgisayar öyle kalıyor. Mecburen kapatma tuşundan kapatıyorum (Mouse ışığı falan yanıyor) acil yardıma ihtiyacım var daha bugün macunları yeniledim.

Bu sorun macunla yada sistemsel bir sorundan oluşuyor gibi görünmüyor.Ekran kartınızın güncel olup olmaması, nvidia denetim masası ayarlarınızda 3d bölümünün otomatik olup olmadığı, oyun dosyası yada dll eksikliği bu sorunları tetikleyebilir.

Bu sorun macunla yada sistemsel bir sorundan oluşuyor gibi görünmüyor.Ekran kartınızın güncel olup olmaması, nvidia denetim masası ayarlarınızda 3d bölümünün otomatik olup olmadığı, oyun dosyası yada dll eksikliği bu sorunları tetikleyebilir.
Hepsi güncel, oyun dosyası ile değildir neden diyorsan arka plandaki uygulamalarda otomatik kapanyor ardından ekran siyah olup kalıyor. 3d ayarlar tamam ama dll eksikliği hakkında fikrim yok ama onun yüzünden olacağını sanmıyorum.

Hepsi güncel, oyun dosyası ile değildir neden diyorsan arka plandaki uygulamalarda otomatik kapanyor ardından ekran siyah olup kalıyor. 3d ayarlar tamam ama dll eksikliği hakkında fikrim yok ama onun yüzünden olacağını sanmıyorum.

Aslında dll eksiğinden meydana gelicek bir problem gibi gözüküyor.CMD kısmını açıp ''SFC /SCANNOW'' yazıp enterlayın bitince bi restart atın pc'nize belki sorununuz çözülebilir.

Aslında dll eksiğinden meydana gelicek bir problem gibi gözüküyor.CMD kısmını açıp ''SFC /SCANNOW'' yazıp enterlayın bitince bi restart atın pc'nize belki sorununuz çözülebilir.
Şu anda dediğiniz işlemi yapıyorum bitince sizi bilgilendireceğim. Ama bilmiyorum bunun için mi bir anda gidiyor RAM ile alakalı bir sorun olamaz mı ?
Yok sorun devam ediyor arka plandaki uygulamalar kapanıyor sonra oyun kapanıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı