Oyun oynarken ekranda bozulmalar oluyor ve işletim sistemi çöküyor

PLS Help me

Hectopat
RAM
16 GB
Anakart
ML10GEN9
IMG_20220321_231727.jpg

IMG_20220321_231830.jpg

Oyun oynarken birden böyle oldu ardından kapattım (tuşla) açmaya çalışınca böyle bir korku filmini aratmayan sahne ile karşılaştım acil yardım. [Edit]BIOS'a girebiliyorum ayar falan da yapılabiliyor fakat işletim sistemi on yüklemesi sırasında birden kırmızı oluyor ve kasada hata lambası yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı, kullanım değerlerini kontrol et. HDD ve kullanıyorsan SSD çalıştıklarını kontrol et. Bios bölümünde İşlemci, Ram ve ekran kartının okunabilirliğini kontrol et. Yani Bios'dan gözüküyorlar mı yoksa gözükmüyorlar mı kontrol et. Yedek olarak kasadan yanık kokusunun gelip gelmediğine bak.

Ram yanlış olmuş samsung 8gb15cl2133 mhz ram hynix 8gb 15cl 2133 mhz ram birde benim hynix rami önce sürmem daha sonra samsungu takmam lazım pc kabul etmiyor yoksa birde samsungu direk siyah kısma takamıyorum önce beyaz tarafa daha sonra siyaha takmam gerekiyor (kasa hazır kutuku geldiği için ramler orjinalinde böyle) gerçi en son durduk yere iki ramde en üst siyah kısmda çalışmayı ısrarla red ediyor oysaki arkadaşın PC bozulunca ramleri test ederken slot çalışıyordu
Ekran kartı veya RAM sorunu gibi gözüküyor. Bana kalırsa RAM.
Ekran kartı apu ve sorun ramde imiş çok saçma.. siyah slotlardan ikiside ben çalışmam aga diyor şuanoda garip
Isı, kullanım değerlerini kontrol et. HDD ve kullanıyorsan SSD çalıştıklarını kontrol et. BIOS bölümünde işlemci, RAM ve ekran kartının okunabilirliğini kontrol et. Yani BIOS'tan gözüküyorlar mı yoksa gözükmüyorlar mı kontrol et. Yedek olarak kasadan yanık kokusunun gelip gelmediğine bak.

Eyvallah kral kasa tertemiz ama hata çok saçma RAM arızası imiş Windows gittikten sonra kapa aç yapıp BIOS'a girmem apayrı bir olay iki RAM'den önce Hynix olanını beyaz kısma takmam daha sonra Samsung'u siyahta kullanmak istersem önce beyaza sonra siyaha takmam gerekiyor ama düzeldi açıldı şu an.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı