matter2234 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı geforce 1650ti İşlemci amd ryzen 7 4800h Oyun oynarken bunun gibi karıncalanmalar oluyor sürekli ne yapmalıyım Lenovo Ideapad 3 Gaming bilgisayarı kullanıyorum.
Oyun oynarken bunun gibi karıncalanmalar oluyor sürekli ne yapmalıyım Lenovo Ideapad 3 Gaming bilgisayarı kullanıyorum.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.564 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #2 Ekran kartı arızası olabilir. Artı 0 Eksi
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #3 Sorun büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyor ( eğer yük bindirildiğinde karıncalanma oluyorsa ) Artı 0 Eksi
KS KS matter2234 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #4 Koneko Toujou dedi: Sorun büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyor ( eğer yük bindirildiğinde karıncalanma oluyorsa ) Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım bu durumda misty rosetta dedi: Ekran kartı arızası olabilir. Genişletmek için tıkla... kendim yapabilceğim bir şey varmı bu durumda yaptırmayamı gideyim Artı 0 Eksi
Koneko Toujou dedi: Sorun büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyor ( eğer yük bindirildiğinde karıncalanma oluyorsa ) Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım bu durumda misty rosetta dedi: Ekran kartı arızası olabilir. Genişletmek için tıkla... kendim yapabilceğim bir şey varmı bu durumda yaptırmayamı gideyim
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #5 matter2234 dedi: Ne yapmalıyım bu durumda. Kendim yapabileceğim bir şey var mı bu durumda yaptırmayamı gideyim. Genişletmek için tıkla... Garanti devam ediyorsa gönder. Etmiyorsa güvendiğin işini iyi yapan bir bilgisayarcıya götür. Artı 0 Eksi
matter2234 dedi: Ne yapmalıyım bu durumda. Kendim yapabileceğim bir şey var mı bu durumda yaptırmayamı gideyim. Genişletmek için tıkla... Garanti devam ediyorsa gönder. Etmiyorsa güvendiğin işini iyi yapan bir bilgisayarcıya götür.
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #6 matter2234 dedi: Eki Görüntüle 1393006 Oyun oynarken bunun gibi karıncalanmalar oluyor sürekli ne yapmalıyım Lenovo Ideapad 3 Gaming bilgisayarı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bozulmuş olabilir bilgisayarcıya götür. Artı 0 Eksi
matter2234 dedi: Eki Görüntüle 1393006 Oyun oynarken bunun gibi karıncalanmalar oluyor sürekli ne yapmalıyım Lenovo Ideapad 3 Gaming bilgisayarı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bozulmuş olabilir bilgisayarcıya götür.
KS KS matter2234 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #7 Koneko Toujou dedi: Garanti devam ediyorsa gönder. Etmiyorsa güvendiğin işini iyi yapan bir bilgisayarcıya götür. Genişletmek için tıkla... format atmamda yarar varmıdır bi değişiklik olurmu Artı 0 Eksi
Koneko Toujou dedi: Garanti devam ediyorsa gönder. Etmiyorsa güvendiğin işini iyi yapan bir bilgisayarcıya götür. Genişletmek için tıkla... format atmamda yarar varmıdır bi değişiklik olurmu
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #8 matter2234 dedi: Format atmamda yarar var mıdır bir değişiklik olur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir yararı olacağını düşünmüyorum hatta hiç olmayabilir. Bir yönden de driver eski sürüm ise böyle bir şey ile karşılaşabilirsin. DDU ile kaldırıp driver ı tekrar kurmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
matter2234 dedi: Format atmamda yarar var mıdır bir değişiklik olur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir yararı olacağını düşünmüyorum hatta hiç olmayabilir. Bir yönden de driver eski sürüm ise böyle bir şey ile karşılaşabilirsin. DDU ile kaldırıp driver ı tekrar kurmayı deneyebilirsin.