Oyun oynarken ekranın gidip gelmesi

holdemora

Hectopat
Merhabalar,
Oyun oynarken ekran gidip geliyor, kitleniyor ve sistem resetleniyor. Onun dışında Opera kullanırken de arada bir ekran gelip gidiyor, bazen de gene sistem kitlenip resetleniyor. 50 kere siyah ekranla karşılaşmış olsam da 2 kere resimdeki gibi sorunla karşılaştım.
PSU'nun önceleri sıkıntı çıkarmışlığı çok oldu. Bu sorun ekran kartından mı yoksa PSU dan mı kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle ekran kartıdır. Bulabilirsen başka bir ekran kartını dene sorun devam ediyosa psu da olabilir sorun. Birde psu un kaç W ?

Son düzenleme:
200, peak 250w. Ekran kartı GT 430 2gb.Bu arada şunu belirtmek istiyorum bilgisayar kitlenene kadar hiç bir sıkıntı olmuyor. Call Of Duty MW2 oyununu 5 dk oynuyorum sonra kitleniyor mesela. Sıcaklık değeri yük altında 50 derece 55 derece falan oluyor cpu ise 60 larda ve bilgisayarı tekrar açtığımda blue screen bccode 116 hatası alıyorum bu arada.

Psunun watt ı bu ekran kartı ve pc için düşük gibi gözüküyor.Psu un yeterli olmayabilir.

Birde bilgisayarın sorunu nereden yaptığını test etmeden bilemezsin bir bilgisayarcıya git bence

Fifa 15, GTA 5 gibi bu sisteme göre yüksek grafik isteyen oyunlar oynayabildim 2 yıldır bu PSU ile. Yarın gideceğim artık bi danışmak istedim. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
Sorun PSU daymıs.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…