antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 6 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, benim ellerim CS:GO gibi stres oyunlar oynarken üşüyor ve ne gariptir ki sadece ellerim üşüyor. Bu sorunu nasıl atlatabilirim?
Arkadaşlar, benim ellerim CS:GO gibi stres oyunlar oynarken üşüyor ve ne gariptir ki sadece ellerim üşüyor. Bu sorunu nasıl atlatabilirim?
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 6 Mart 2021 #2 Terliyorsunuz ama fark etmiyorsunuz sonra soğmaya başladıgında üşüyor fazla stres yapmanıza gerek yok.
Terliyorsunuz ama fark etmiyorsunuz sonra soğmaya başladıgında üşüyor fazla stres yapmanıza gerek yok.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Mart 2021 #3 antoniomontana dedi: Arkadaşlar, benim ellerim CS:GO gibi stres oyunlar oynarken üşüyor ve ne gariptir ki sadece ellerim üşüyor. Bu sorunu nasıl atlatabilirim? Genişletmek için tıkla... Maça girmeden bir 15 dakika ısınma yapın.
antoniomontana dedi: Arkadaşlar, benim ellerim CS:GO gibi stres oyunlar oynarken üşüyor ve ne gariptir ki sadece ellerim üşüyor. Bu sorunu nasıl atlatabilirim? Genişletmek için tıkla... Maça girmeden bir 15 dakika ısınma yapın.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Mart 2021 #4 Eldiven kullanın. CS:GO'da olan eldivenlerden bulabilirseniz eğer oyunun içine daha çok girmiş olursunuz ve eliniz de üşümez.
Eldiven kullanın. CS:GO'da olan eldivenlerden bulabilirseniz eğer oyunun içine daha çok girmiş olursunuz ve eliniz de üşümez.
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #5 antoniomontana dedi: Arkadaşlar, benim ellerim CS:GO gibi stres oyunlar oynarken üşüyor ve ne gariptir ki sadece ellerim üşüyor. Bu sorunu nasıl atlatabilirim? Genişletmek için tıkla... Atlatamazsın çoğu kişinin üşüyor CS:GO'da çok sıkıntı oluyor doğru düzgün aim alamıyorsun çok kötü durum ama Minecraft da çok işine yarar jitterclick yapabilirsin ben fönle ısınıyordum.
antoniomontana dedi: Arkadaşlar, benim ellerim CS:GO gibi stres oyunlar oynarken üşüyor ve ne gariptir ki sadece ellerim üşüyor. Bu sorunu nasıl atlatabilirim? Genişletmek için tıkla... Atlatamazsın çoğu kişinin üşüyor CS:GO'da çok sıkıntı oluyor doğru düzgün aim alamıyorsun çok kötü durum ama Minecraft da çok işine yarar jitterclick yapabilirsin ben fönle ısınıyordum.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 6 Mart 2021 #6 Aynısı, Rocket League oynarken bana da oluyor. Kasmamaya çalışıyorum, sana da öneriririm.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 6 Mart 2021 #7 James Z. Hetfield dedi: Maça girmeden bir 15 dakika ısınma yapın. Genişletmek için tıkla... 3 el ölüm maçı yaparak giriyorum.
James Z. Hetfield dedi: Maça girmeden bir 15 dakika ısınma yapın. Genişletmek için tıkla... 3 el ölüm maçı yaparak giriyorum.