Oyun oynarken fareyi tutan kolunuzun dirseği havada mı?

das kapital

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken sağ kolumun dirseğini koltuğun kol desteğine koyamadan oynayamıyorum. Havadayken kolumda bir hissiyat kaybı, güçsüzlük, uyuşma gibi durumlar oluşuyor. En çok hissiyat kaybı yaşıyorum, bazen ön kolumda bazen de dirsek omuz arası yaşıyorum. Dirseğiniz havadayken. Sizde de kolda hissiyatsızlık ya da güç kaybı oluyor mu? Hissizlik olmasının sağladığı zarar, kolumu istediğim orantılarda hareket ettiremiyorum bir noktadan başka noktaya hareket ettireceğim zaman çok zorlanıyorum. FPS oyunlarında crossu adamın kafasına götürmek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dirseği havada oynayan var mı ki? Yani bunu tartışmak bile saçma geliyor şuan bana havada oynayan varsa feci şaşırırım.

Dirsek havada olunca yoruluyorum bir zaman sonra, o yüzden bir yere kolumu bir yere koyup o şekilde kullanıyorum.

Dirseği havada oynayan var mı ki? Yani bunu tartışmak bile saçma geliyor şuan bana havada oynayan varsa feci şaşırırım.
pro fps oyuncuları veya düşük hassasiyetlerde oynayan oyuncular, oynadıkları zaman kollarını tamamen kullanmaları gerekiyor.

Kol masadayken tamamen kullanılmıyor mu?
hassasiyetin yüksek olduğu zaman sadece bileğini oynatman yeter. kolun masada bile olsa sadece bileğin oynayacaktır. ben dirseğimi koltuğun kol desteğine koyup sadece elim masada oluyor ve bileğimi oynatıyorum. moba tarzı oyunlar oynadığım için sıkıntı yaratmıyor ama fps türünde oyunlara geçtiğim zaman dirseğimin havada olması gerekiyor (düşük hassasiyet için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…