ahmetdinyo
Picopat
Daha fazla
Anakartınızın sitesinden chipset sürücüsünü yüklediğinizde çözülecektir, fakat FPS düşmesi sorununu çözeceğini sanmıyorum. Eğer chipset güncelleme sonrası yine de bilinmeyen sürücü derse donanım kimliğini öğrenip internette araştırın bulursunuz.
Bir deneyin. Afterburner ile %0.1 ve Frametime değerlerinide anlık takip edebilirsiniz.AMD chipset yükleyince bilinmeyen aygıt gitti FPS de düzelir mi?
Bir deneyin. Afterburner ile %0.1 ve Frametime değerlerini de anlık takip edebilirsiniz.
Bir deneyin. Afterburner ile %0.1 ve frametime değerlerini de anlık takip edebilirsiniz.
14 vramlw oynuyorum şuanŞu an oyunu deniyorum
Hocam oyuna 8 vrem le başladım ilerledikçe arttı 14e kadar çıktı.
Normal mi hocamŞu an oyunu deniyorum
14 vramlw oynuyorum şuan
Hangi grafikte oynuyorsunuz ve kaç piksel?Şu an oyunu deniyorum
14 vramlw oynuyorum şuan
Normal mi hocam
Böyle
Hangi grafikte oynuyorsunuz ve kaç piksel?
İnternetteki testlere göre normal duruyor. Bu oyunun VRAM ile ilgili sorunları var. Yıkılabilir çevre yüzünden büyük ihtimalle çok yük bindiriyor.1080p grafik: Overkill FPS nırmal kasma filan yok.
Ara ara böyle oluyor o kadar
Ara ara böyle oluyor o kadar
Birde avg fps 145-150 gibiyken ara ara 120 100 oluyorİnternetteki testlere göre normal duruyor. Bu oyunun VRAM ile ilgili sorunları var. Yıkılabilir çevre yüzünden büyük ihtimalle çok yük bindiriyor.
Sahneye göre o değişir. Boş boş manzara izlemek ile roketin patlamasını izlemek pek aynı olmuyor hocam.Ara ara böyle oluyor o kadar
Birde avg fps 145-150 gibiyken ara ara 120 100 oluyor