FURKANarıza68 Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #11 asfalio dedi: RAM yükseltmeyi düşünüyorum RAM yükseltmek bu sorunu azaltırmı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekranları berbet donuyor ve kısa ömürlü.
asfalio dedi: RAM yükseltmeyi düşünüyorum RAM yükseltmek bu sorunu azaltırmı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekranları berbet donuyor ve kısa ömürlü.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.226 Makaleler 3 Çözümler 83 23 Ağustos 2021 #12 asfalio dedi: RAM yükseltmeyi düşünüyorum RAM yükseltmek bu sorunu azaltırmı sizce? Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı etkilemediği için sanmam. Soğutucu alın veya varsa daha iyisini alın. Çözebilir sorununuzu.
asfalio dedi: RAM yükseltmeyi düşünüyorum RAM yükseltmek bu sorunu azaltırmı sizce? Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı etkilemediği için sanmam. Soğutucu alın veya varsa daha iyisini alın. Çözebilir sorununuzu.
3 384783 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 307 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #13 asfalio dedi: RAM yükseltmeyi düşünüyorum RAM yükseltmek bu sorunu azaltırmı sizce? Genişletmek için tıkla... Azaltmaz laptop soğutucusu alabilirsiniz 5 fanlı termal macun yenileyin laptopu temizleyin undervalt yapmayı deneyin.
asfalio dedi: RAM yükseltmeyi düşünüyorum RAM yükseltmek bu sorunu azaltırmı sizce? Genişletmek için tıkla... Azaltmaz laptop soğutucusu alabilirsiniz 5 fanlı termal macun yenileyin laptopu temizleyin undervalt yapmayı deneyin.
asfalio Zeptopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #14 FURKANarıza68 dedi: Isınma olabilir sıcaklık değerleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an tam ekran screenshot gönderdim şu uygulamalar açık ve görev yöneticisi değerleri bunlar. Dosya Ekleri raaan.png 135,2 KB · Görüntüleme: 53
FURKANarıza68 dedi: Isınma olabilir sıcaklık değerleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an tam ekran screenshot gönderdim şu uygulamalar açık ve görev yöneticisi değerleri bunlar.
FURKANarıza68 Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #15 FURKANarıza68 dedi: Ekranları berbet donuyor ve kısa ömürlü. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış yere yazmışım.
FURKANarıza68 dedi: Ekranları berbet donuyor ve kısa ömürlü. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış yere yazmışım.
asfalio Zeptopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #16 mutsuzfiberdolabı dedi: @asfalio hocam Valorant optimizasyonu leş bir oyun. Valorant'ta her şey olabilir. Valorant'ı es geç. Büyük ihtimal ısınıyor ve frekans düşürüyor işlemci. Genişletmek için tıkla... Peki tavsiyeniz nedir? 384783 dedi: Azaltmaz laptop soğutucusu alabilirsiniz 5 fanlı termal macun yenileyin laptopu temizleyin undervalt yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun.
mutsuzfiberdolabı dedi: @asfalio hocam Valorant optimizasyonu leş bir oyun. Valorant'ta her şey olabilir. Valorant'ı es geç. Büyük ihtimal ısınıyor ve frekans düşürüyor işlemci. Genişletmek için tıkla... Peki tavsiyeniz nedir? 384783 dedi: Azaltmaz laptop soğutucusu alabilirsiniz 5 fanlı termal macun yenileyin laptopu temizleyin undervalt yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 23 Ağustos 2021 #17 asfalio dedi: Peki tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam RAM biraz düşük. Yükseltebilirsin. Soğutucu alırsan güzel olur. Bir de PC'nin içini temizlet.
asfalio dedi: Peki tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam RAM biraz düşük. Yükseltebilirsin. Soğutucu alırsan güzel olur. Bir de PC'nin içini temizlet.
3 384783 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 307 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #18 asfalio dedi: Şu an tam ekran screenshot gönderdim şu uygulamalar açık ve görev yöneticisi değerleri bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemci hızı ne öyle işlemcinizi söyler misiniz?
asfalio dedi: Şu an tam ekran screenshot gönderdim şu uygulamalar açık ve görev yöneticisi değerleri bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemci hızı ne öyle işlemcinizi söyler misiniz?
asfalio Zeptopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #19 Vatan'daki görevliye Minecraft oynatan PC deyince böyle oluyor maalesef Dosya Ekleri asdfzxxcv.png 23 KB · Görüntüleme: 38 drtyhrfghdfsg.png 24 KB · Görüntüleme: 48
3 384783 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 307 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #20 asfalio dedi: Vatan'daki görevliye Minecraft oynatan PC deyince böyle oluyor maalesef Genişletmek için tıkla... Hocam ben size işlemci soruyorum siz ekran kartı atıyorsunuz
asfalio dedi: Vatan'daki görevliye Minecraft oynatan PC deyince böyle oluyor maalesef Genişletmek için tıkla... Hocam ben size işlemci soruyorum siz ekran kartı atıyorsunuz