4 497322 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.226 Çözümler 9 30 Nisan 2023 #1 İşlemci FX 6300 Oyundayken kontrol ediyorum RAM,ekran kartı hepsi ideal seviyede ama işlemci %7 kullanıyor ve yüzde 7'nin de ikisini oyun karşılıyor. Sebebi nedir acaba?
Oyundayken kontrol ediyorum RAM,ekran kartı hepsi ideal seviyede ama işlemci %7 kullanıyor ve yüzde 7'nin de ikisini oyun karşılıyor. Sebebi nedir acaba?
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 497322 dedi: Oyundayken kontrol ediyorum RAM,ekran kartı hepsi ideal seviyede ama işlemci %7 kullanıyor ve yüzde 7'nin de ikisini oyun karşılıyor. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Diğer bileşenler nedir? Hangi oyunlarda? FPS sıkıntınız yoksa takmaya gerek yok. Zaten olması gereken işlemcinin az, ekran kartının %100 kullanılması. Tabii işlemci odaklı oyunlarda işlemci daha yoğun kullanılır doğal olarak. Artı 0 Eksi
497322 dedi: Oyundayken kontrol ediyorum RAM,ekran kartı hepsi ideal seviyede ama işlemci %7 kullanıyor ve yüzde 7'nin de ikisini oyun karşılıyor. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Diğer bileşenler nedir? Hangi oyunlarda? FPS sıkıntınız yoksa takmaya gerek yok. Zaten olması gereken işlemcinin az, ekran kartının %100 kullanılması. Tabii işlemci odaklı oyunlarda işlemci daha yoğun kullanılır doğal olarak.
KS KS 4 497322 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.226 Çözümler 9 30 Nisan 2023 #3 Avenged dedi: Diğer bileşenler nedir? Hangi oyunlarda? FPS sıkıntınız yoksa takmaya gerek yok. Zaten olması gereken işlemcinin az, ekran kartının %100 kullanılması. Genişletmek için tıkla... fps sıkıntısı var korku oyunu oynuyordum cok bir şey istemeyen Artı 0 Eksi
Avenged dedi: Diğer bileşenler nedir? Hangi oyunlarda? FPS sıkıntınız yoksa takmaya gerek yok. Zaten olması gereken işlemcinin az, ekran kartının %100 kullanılması. Genişletmek için tıkla... fps sıkıntısı var korku oyunu oynuyordum cok bir şey istemeyen