Oyun oynarken gelen sesler nasıl anında çevirilir?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Yakın zaman önce Garry's Mod oynarken starwarsrp moduna girmek istedim. Fakat Türk sunucu yoktu ben de az İngilizceme güvenerek server'a girdim. Fakat İngilizce ile sorunum olduğu anlaşılınca oyun içi rütbe vermediler maalesef.

Acaba oyunu oynarken her gelen sesi Türkçe'ye çeviren uygulama veya web sitesi var mı?

Not: Çift ekran kullanıyorum (zenginim sanmayın laptopumu TV'me bağladım)[emoji28]. Bir yandan oyun oynarken çevirilere de bakabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle bir uygulama imkansiz cunku bazi insanlarin aksani dolayisiyla kelimeyi tam olarak algilayamaz ve yanlis cevirir. Ingilizcenizi gelistirmek zorundasiniz.

İngilizce bilen bir arkadaşınla oynasan?

Web Captioner bu siteden mikrofon yerine stereo karışımını seçip anlık çevirtebilirsin. Ancak %100 doğru sonuç vermeyebilir.
Garry's Mod'da yapilmasi imkansiz bir olay bu. Mikrofonun dunyadaki en iyi mikrofon olsa da Garry's Mod'un kullandigi oyun ici iletisim teknolojisi cok geride. Bu yuzden sesleri asla net olarak algilayamaz.

Böyle çeviriyi anında yapabilecek bir teknoloji yok dünyada.
Haklısınız ama sadece sormuştum.
Oyle bir uygulama imkansiz cunku bazi insanlarin aksani dolayisiyla kelimeyi tam olarak algilayamaz ve yanlis cevirir. Ingilizcenizi gelistirmek zorundasiniz.
En büyük sıkıntıda aksanları zaten. İngilizcem temel seviyede sayılır. Fakat hızlı konuşmaları anlayamama neden oluyor. Her ne kadar adminler gerçekten adminlik yapıp yeni oyunculara saygılı ve hoşgörülü olsalarda server kuralları İngilizce bilmek gerektirdiğinden adminler bana daha fazla yardım edemediler. Haksızda sayılmazlar, sonuçta server kuralları dışında kalıyorum.
İngilizce bilen bir arkadaşınla oynasan?
Malesef İngilizcesi mükemmel bir arkadaşım yok.
Web Captioner bu siteden mikrofon yerine stereo karışımını seçip anlık çevirtebilirsin. Ancak %100 doğru sonuç vermeyebilir.
%100 doğru sonuca ihtiyacım yok. %70 bile benim için mükemmel olur.
Garry's Mod'da yapilmasi imkansiz bir olay bu. Mikrofonun dunyadaki en iyi mikrofon olsa da Garry's Mod'un kullandigi oyun ici iletisim teknolojisi cok geride. Bu yuzden sesleri asla net olarak algilayamaz.
Bahsettiğiniz kadar kötü durumda değil mikrofon teknolojileri. 80-100 kişilik serverlarda yöneticilerin seslerinin daha net olduğunu düşünüyorum yani ben öyle hissettim.
Simultane tercüman tutman gerek
Simultane nedir?

Nasıl ayarlıyabilirim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…