Oyun oynarken görüntü gidiyor

batuhan42

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, bugün kuzenimden eski bir monitör aldım. Normalde kullandığım monitör Max 1368x720 çözünürlük destekliyordu 1080p desteklemiyordu. Kuzenimin verdiği monitör biraz eski modelini tam olarak bilmiyorum lakin markası ASUS. Ana ekran olarak kuzenimin verdiği 1080p destekleyen monitörü seçtin normalde kullandığım monitörü de yan ekran olarak ayarladım. Google'da gezerken ya da başka herhangi bir şey yaparken hiçbir sorun olmuyor lakin oyuna girdikten yaklaşık birkaç dakika sonra ana ekranda görüntü gidiyor ve karıncalanma falan oluyor kalıyor o şekilde ekran gidip geliyor vs. Google'da baktım lakin hiçbir şey bulamadım ne yapmamı önerirsiniz cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
(Bu arada ikinci ekranda herhangi bir şekilde görüntü kaybı vs. hiçbir şey olmuyor gayet düzgün bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
Ana ekran çözünürlüğü: 1920x1080
Yan ekran çözünürlüğü: 1360x720)

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI kablolarını kontrol eder misin bir sorun olabilir.

Kablolarımda herhangi bir sorun yok. Yeni aldığım monitörü tek kullandım ve herhangi bir sorun çıkmadı gayet düzgün bir şekilde çalışıyor lakin çift ekran olarak kullandığımda bu şekilde görüntü gidiyor.

2.ekranın çözünürlüğünü biraz düşürüp test eder misin?

2.ekranın çözünürlüğünü biraz düşürüp test eder misin?
Şuanlık tek ekran olarak kullanmaya karar verdim bir süre sonra yeniden çift ekran olarak kullananabilirim belki. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…