Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 5 Temmuz 2022 #1 Oyun oynarken bir anda monitörden görüntü gitti. Kabloyu değiştirdim düzelmedi, anakarta da bağladım ama öyle de görüntü gelmiyor acaba sorun nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Oyun oynarken bir anda monitörden görüntü gitti. Kabloyu değiştirdim düzelmedi, anakarta da bağladım ama öyle de görüntü gelmiyor acaba sorun nerede?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.734 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 5 Temmuz 2022 #11 Godxstrx dedi: Bir anda gitti Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ne? Eğer dahili ekran kartınız var ise anakarttan görüntü alıp DDU ile Driver'ı silip tekrar ekran kartını deneyin. Artı 0 Eksi
Godxstrx dedi: Bir anda gitti Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ne? Eğer dahili ekran kartınız var ise anakarttan görüntü alıp DDU ile Driver'ı silip tekrar ekran kartını deneyin.
KS KS Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 5 Temmuz 2022 #12 Emperor4231 dedi: İşlemciniz ne? Eğer dahili ekran kartınız var ise anakarttan görüntü alıp DDU ile Driver'ı silip tekrar ekran kartını deneyin. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 3100 işlemci dahili ekran kartı yok canercel dedi: PSU enerji yetiştiremiyor olabilir benim PC hiçbir oyuna girmiyor PSU zortlamış. Genişletmek için tıkla... Sürekli prizdrn çekiyordum bozulmul olabilr mi? Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: İşlemciniz ne? Eğer dahili ekran kartınız var ise anakarttan görüntü alıp DDU ile Driver'ı silip tekrar ekran kartını deneyin. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 3100 işlemci dahili ekran kartı yok canercel dedi: PSU enerji yetiştiremiyor olabilir benim PC hiçbir oyuna girmiyor PSU zortlamış. Genişletmek için tıkla... Sürekli prizdrn çekiyordum bozulmul olabilr mi?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.734 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 5 Temmuz 2022 #13 Godxstrx dedi: Ryzen 3 3100 işlemci dahili ekran kartı yok Genişletmek için tıkla... Eğer imkanınız varsa başka bir PC'de ekran kartını dener misiniz? Eğer çalışırsa başka bir parçada sıkıntı var demektir. Godxstrx dedi: Ryzen 3 3100 işlemci dahili ekran kartı yok Sürekli prizdrn çekiyordum bozulmul olabilr mi? Genişletmek için tıkla... PC çalışıyor mu yoksa hiç mi güç gitmiyor kasaya? Artı 0 Eksi
Godxstrx dedi: Ryzen 3 3100 işlemci dahili ekran kartı yok Genişletmek için tıkla... Eğer imkanınız varsa başka bir PC'de ekran kartını dener misiniz? Eğer çalışırsa başka bir parçada sıkıntı var demektir. Godxstrx dedi: Ryzen 3 3100 işlemci dahili ekran kartı yok Sürekli prizdrn çekiyordum bozulmul olabilr mi? Genişletmek için tıkla... PC çalışıyor mu yoksa hiç mi güç gitmiyor kasaya?
KS KS Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 5 Temmuz 2022 #14 Emperor4231 dedi: Eğer imkanınız varsa başka bir PC'de ekran kartını dener misiniz? Eğer çalışırsa başka bir parçada sıkıntı var demektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın pcsinde denicem Emperor4231 dedi: Eğer imkanınız varsa başka bir PC'de ekran kartını dener misiniz? Eğer çalışırsa başka bir parçada sıkıntı var demektir. PC çalışıyor mu yoksa hiç mi güç gitmiyor kasaya? Genişletmek için tıkla... Pc çalışıyor sadece monitöre görüntü gelmiyor Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Eğer imkanınız varsa başka bir PC'de ekran kartını dener misiniz? Eğer çalışırsa başka bir parçada sıkıntı var demektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın pcsinde denicem Emperor4231 dedi: Eğer imkanınız varsa başka bir PC'de ekran kartını dener misiniz? Eğer çalışırsa başka bir parçada sıkıntı var demektir. PC çalışıyor mu yoksa hiç mi güç gitmiyor kasaya? Genişletmek için tıkla... Pc çalışıyor sadece monitöre görüntü gelmiyor
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.734 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 5 Temmuz 2022 #15 Godxstrx dedi: Arkadaşımın pcsinde deneyeceğim PC çalışıyor sadece monitöre görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... O zaman ekran kartınız bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Godxstrx dedi: Arkadaşımın pcsinde deneyeceğim PC çalışıyor sadece monitöre görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... O zaman ekran kartınız bozulmuş olabilir.
KS KS Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 5 Temmuz 2022 #16 Emperor4231 dedi: O zaman ekran kartınız bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını başka pcde denedim şimdi sıkıntı yok çalışıyor Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: O zaman ekran kartınız bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını başka pcde denedim şimdi sıkıntı yok çalışıyor
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #17 Godxstrx dedi: Evet LCD. Monitör çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekrana fener tut ve yazıları hafif görebiliyorsan. Floresan arızası veya diğer adıyla inverter arızası. Emperor4231 dedi: O zaman ekran kartınız bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, LCD monitör olduğunu duyunca sorunun neden kaynaklı olduğu anladım. Artı 0 Eksi
Godxstrx dedi: Evet LCD. Monitör çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekrana fener tut ve yazıları hafif görebiliyorsan. Floresan arızası veya diğer adıyla inverter arızası. Emperor4231 dedi: O zaman ekran kartınız bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, LCD monitör olduğunu duyunca sorunun neden kaynaklı olduğu anladım.
KS KS Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 6 Temmuz 2022 #18 Riqhtful dedi: Ekrana fener tut ve yazıları hafif görebiliyorsan. Floresan arızası veya diğer adıyla inverter arızası. Sanmıyorum, LCD monitör olduğunu duyunca sorunun neden kaynaklı olduğu anladım. Genişletmek için tıkla... Ama monitör açıldğında vga no signal yazıyor yani monitör çalışıyor Artı 0 Eksi
Riqhtful dedi: Ekrana fener tut ve yazıları hafif görebiliyorsan. Floresan arızası veya diğer adıyla inverter arızası. Sanmıyorum, LCD monitör olduğunu duyunca sorunun neden kaynaklı olduğu anladım. Genişletmek için tıkla... Ama monitör açıldğında vga no signal yazıyor yani monitör çalışıyor
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #19 Kasayı kapatıp açtığınızda ekran gelmiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 6 Temmuz 2022 #20 Crvena Zvezda dedi: Kasayı kapatıp açtığınızda ekran gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor Godxstrx dedi: Gelmiyor Genişletmek için tıkla... Vga hdmi dönüştürücü kullanıyorum ondan kaynaklı olabilr mi Artı 0 Eksi
Crvena Zvezda dedi: Kasayı kapatıp açtığınızda ekran gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor Godxstrx dedi: Gelmiyor Genişletmek için tıkla... Vga hdmi dönüştürücü kullanıyorum ondan kaynaklı olabilr mi