Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 5 Temmuz 2022 #1 Oyun oynarken bir anda monitörden görüntü gitti. Kabloyu değiştirdim düzelmedi, anakarta da bağladım ama öyle de görüntü gelmiyor acaba sorun nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Oyun oynarken bir anda monitörden görüntü gitti. Kabloyu değiştirdim düzelmedi, anakarta da bağladım ama öyle de görüntü gelmiyor acaba sorun nerede?
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.538 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #21 Godxstrx dedi: Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın ekran kartının monitörün çalıştığına eminseniz RAM'leri söküp çıkartın BIOS pilini çıkarıp takın. Artı 0 Eksi
Godxstrx dedi: Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın ekran kartının monitörün çalıştığına eminseniz RAM'leri söküp çıkartın BIOS pilini çıkarıp takın.
KS KS Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 6 Temmuz 2022 #22 Levuse dedi: Kasanın ekran kartının monitörün çalıştığına eminseniz RAM'leri söküp çıkartın BIOS pilini çıkarıp takın. Genişletmek için tıkla... Rami söküp taktım düzelmedi bios pilini deneyeceğim Artı 0 Eksi
Levuse dedi: Kasanın ekran kartının monitörün çalıştığına eminseniz RAM'leri söküp çıkartın BIOS pilini çıkarıp takın. Genişletmek için tıkla... Rami söküp taktım düzelmedi bios pilini deneyeceğim
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.538 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #23 Godxstrx dedi: RAM'i söküp taktım düzelmedi BIOS pilini deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... BIOS pili kesin çözüm olması lazım hocam benim de döngüye giriyordu ekran gelmiyordu BIOS pilini çıkarıp taktığımda düzelmişti. Artı 0 Eksi
Godxstrx dedi: RAM'i söküp taktım düzelmedi BIOS pilini deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... BIOS pili kesin çözüm olması lazım hocam benim de döngüye giriyordu ekran gelmiyordu BIOS pilini çıkarıp taktığımda düzelmişti.
KS KS Godxstrx Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 48 6 Temmuz 2022 #24 Levuse dedi: BIOS pili kesin çözüm olması lazım hocam benim de döngüye giriyordu ekran gelmiyordu BIOS pilini çıkarıp taktığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim düzelmezse yeniden yazarım Godxstrx dedi: Tamam teşekkür ederim düzelmezse yeniden yazarım Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi sanırım dönüştürücü de bı sıkıntı var Son düzenleme: 6 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Levuse dedi: BIOS pili kesin çözüm olması lazım hocam benim de döngüye giriyordu ekran gelmiyordu BIOS pilini çıkarıp taktığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim düzelmezse yeniden yazarım Godxstrx dedi: Tamam teşekkür ederim düzelmezse yeniden yazarım Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi sanırım dönüştürücü de bı sıkıntı var
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #25 Godxstrx dedi: Ama monitör açıldğında VGA no Signal yazıyor yani monitör çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, belki dönüştürücü varsa dönüştürücü sorun oluşturabilir. Artı 0 Eksi
Godxstrx dedi: Ama monitör açıldğında VGA no Signal yazıyor yani monitör çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, belki dönüştürücü varsa dönüştürücü sorun oluşturabilir.