K KayraYALCIN21 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2 6 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarımda basit bir oyun oynarken, donup "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" Diyor çözümü nedir acaba?
Bilgisayarımda basit bir oyun oynarken, donup "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" Diyor çözümü nedir acaba?
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 6 Mayıs 2020 #2 181272 dedi: Bu iki arızadan birini yaşıyorsun. 1. Ekran kartı patlamış. 2. Yanlış sürücü yazılımı kurulu. Genişletmek için tıkla... Bakınız: "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
181272 dedi: Bu iki arızadan birini yaşıyorsun. 1. Ekran kartı patlamış. 2. Yanlış sürücü yazılımı kurulu. Genişletmek için tıkla... Bakınız: "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası - Technopat Sosyal
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Mayıs 2020 #3 Ekran Kartı Driverınızı güncelleyin. Artı 0 Eksi
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 6 Mayıs 2020 #4 181272 dedi: Bakınız: "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Aynı sorunun yakın zamanda yeni açılmış hesaplar tarafından sorulması beni kuşkulandırıyor Ama kimseyi zan altında bırakmak istemem. Artı 0 Eksi
181272 dedi: Bakınız: "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Aynı sorunun yakın zamanda yeni açılmış hesaplar tarafından sorulması beni kuşkulandırıyor Ama kimseyi zan altında bırakmak istemem.
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 6 Mayıs 2020 #5 abidik gubidik dedi: Aynı sorunun yakın zamanda yeni açılmış hesaplar tarafından sorulması beni kuşkulandırıyor Ama kimseyi zan altında bırakmak istemem. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
abidik gubidik dedi: Aynı sorunun yakın zamanda yeni açılmış hesaplar tarafından sorulması beni kuşkulandırıyor Ama kimseyi zan altında bırakmak istemem. Genişletmek için tıkla...