Oyun oynarken GPU kullanımı anlık %0 oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

yusodeno

Decapat
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
512 gb
Ekran kartı
gtx 1650
Anakart
acer aspire a715-42g
İşlemci
r5 5500 u
Oyun oynarken GPU kullanımı anında %0-30'a düşüyor ve FPS dropu yaşıyorum, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz oluyor işlemci yetmiyor dostum işlemciyi R5 5600 yap veya overclock falan yap bende de aynı sorun var işlemci değiştireceğim yakın zamanda.

Eğer ki bütçem yeterli değil işlemciyi yükseltemem veya işte overclock yapamıyorum diyorsan, oyunda grafiklere yüklen ekran kartı yorulsun bütün güç ekran kartına yüklensin FPS drop yaşamazsın.

İşlemci nasıl yetmiyor işlemci gayet ekran kartını besleyecek güçte sorun bende de var CPU kullanımı 50 60 bile olurken GPU kullanımı aniden 0 olup FPS düşmesi oluyor. Sorun ekran kartında.

Overclock NVIDIA'nın kendi uygulamasından yapıyorum, artık ne kadar etkilidir bilmiyorumda, SS'te görüyorsun zaten ekran kartı %100 kullanıyor daha ne kadar güç verecek ki.

Overclock NVIDIA'nın kendi uygulamasından yapıyorum, artık ne kadar etkilidir bilmiyorumda, SS'te görüyorsun zaten ekran kartı %100 kullanıyor daha ne kadar güç verecek ki.

Haklısın darboğaz değil o zaman çok garip bir sorun var sende.

İşlemci nasıl yetmiyor işlemci gayet ekran kartını besleyecek güçte sorun bende de var CPU kullanımı 50 60 bile olurken GPU kullanımı aniden 0 olup FPS düşmesi oluyor. Sorun ekran kartında.

Dostum normalde 50-60'a bile çıkmaması lazım ekran kartı ağırlıklı oyunlarda maksimum 10-20'lerde takılması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…