Oyun oynarken gri ekran

incFX

Centipat
Bilgisayar açılırken biraz geç açıldı. Arkadaşım oyun oynarken aradan 15 dakİka geçti ve birden ekran tamamen griye döndü. Bilgisayarı kapatıp açmayı denediğimdede ekran hiçbir şekilde gelmedi. Şimdiden yardımlarınız in teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta önce MSI R7 370 Gaming 2GB kartıma aynısı oldu. Odam oldukça sıcak ve hava alacak pencere de küçücüktür, uzun süreli sıcaklıktan dolayı sanırım oyun oynarken bilgisayar dondu ve gri ekranda kaldı. Yeniden başlattım ama görüntü BIOS ekranından sonra gelmemeye ve ekranda yeşil çizgiler oluşmaya başladı. İşlemcideki grafik kartından görüntü alırken ekran kartından alamıyorum. Bu sorunu yaşayanlar ekran kartına fırınlama yaparak çözüme kavuşmuşlar, sizde de ekran kartı bozulmuş gibi görünüyor.

Evet bendede r7 370 var dostum
2 hafta önce MSI R7 370 Gaming 2GB kartıma aynısı oldu. Odam oldukça sıcak ve hava alacak pencere de küçücüktür, uzun süreli sıcaklıktan dolayı sanırım oyun oynarken bilgisayar dondu ve gri ekranda kaldı. Yeniden başlattım ama görüntü BIOS ekranından sonra gelmemeye ve ekranda yeşil çizgiler oluşmaya başladı. İşlemcideki grafik kartından görüntü alırken ekran kartından alamıyorum. Bu sorunu yaşayanlar ekran kartına fırınlama yaparak çözüme kavuşmuşlar, sizde de ekran kartı bozulmuş gibi görünüyor.
Fırınlamamı yapayım şimdi

Son düzenleme:
Sanıyorum bu kartlarda sorun var, 3 sene sonunda bu başıma geldi, aynı kartta aynı sorunu yaşayan insanlar görüyorum bu günlerde. İşte dün fırınlamaya çalıştım ama fırına koyduktan sonra kıvılcımlar çıkmaya başladı karttan ve vazgeçtim ben de 😱.

Sanıyorum bu kartlarda sorun var, 3 sene sonunda bu başıma geldi, aynı kartta aynı sorunu yaşayan insanlar görüyorum bu günlerde. İşte dün fırınlamaya çalıştım ama fırına koyduktan sonra kıvılcımlar çıkmaya başladı karttan ve vazgeçtim ben de 😱.
Kartı farklı bilgisayara taktım çalıştı fakat driverını kurarken arada ekran kararıp acılırya orada kararıp açılmıyor. Sıkıntı ekran kartındaki 6 pinli güc girişinde sıkıntı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı