Oyun oynarken heyecanlanmak

burakbcr

Decapat
Daha fazla  
CS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce nasıl sakin kalabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce nasıl sakin kalabilirim?

Yapabileceğin bir şey yok zamanla alışacaksın.

Bende Codm de reyting sırasında rakiplere fark atardım, o zamanlar maçlara şampiyonlar denk gelirdi nadiren. Oynayışımı beğenen şampiyonlar arkadaşlık isteği ve hemen ardından takım daveti gönderirdi, bende kabul ederdim, bir maç atardık bir bakmışım arkadaşın şampiyonlar liginde oynuyorum. O zamanlar elim titreye titreye oynardım maç boyunca heyecandan çok terlerdim rezil olmamak için her şeyi yapardım.

Normal vücut o sırada adrenalin yaşıyor alışırsın zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…