Oyun oynarken internet gidiyor

Kanal ayarı da yapar bu sorunu geçiş esnasında.

Wi-Fi adaptörü arızalı o zaman tek diyebileceğimiz o

Valla yeni nesil modemlerden kullanıyorsa onların kanalı 0-10 arası değil 0-30 arası değer alır adamda modemi yeni almış ondan böyle düşündüm.

bir de LAN kablosundan bağlansanız.

Kanal ayarı da yapar bu sorunu geçiş esnasında.

Wi-Fi adaptörü arızalı o zaman tek diyebileceğimiz o
Şimdi internetten baktım da "tp link archer t3u" diye bir ürün buldum ethernet kartı almak yerine bunu alsam sorun çözülür mü sizce ?

Wi-Fi adaptörü arızalı olabilir. Geçiçi olarak Ethernet kablosu ile bağlayabilirsiniz.

Anlık olarak Realtek 8821AE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC adlı ethernet kartı varmış bilgisayarımda. en son güncellemeyi 2015 te almış eski olduğu için olabilir mi acaba.
Not: Pc 3-3.5 yıllık lenovo legion y520 1060 ekran karı olan

Tamam sıkıntı değil 5 GHz mevcut ise ona bağlayıp kullanmanı tavsiye ederim. 2.4 GHz bağlantı en çok kullanılan olduğu için parazitlenme yapabilir modem destekliyor ise 5 GHz bandını kullanman senin için daha iyi olur.

RTL kartlar artık biraz eski kaldı cihazda tahmin ettiğim kadarıyla M.2 slotlu olması lazım Intel Wi-Fi kartı alabilirsin Wi-Fi 6 AX200 veya o kadar bütçe çıkmaz dersen ki bir AC8260 olur AC9260 olur en iyileri bunlar.

Edit: Bu bağlantıdan güncel driver yükleyip tekrar dener misin sorun devam ediyor mu diye Windows her zaman tam güncel sürümleri alamıyor.

Son düzenleme:

Şu an 5 GHz kullanıyorum onun sayesinde internet daha fazla dayanıyor ama yine de tam çözüme erişmiyorum.

Evet M.2 slotlu benim. Bunları şimdi inceleyeceğim. Arkadaşlarım bana Ethernet kartı almam yerine TP-Link Archer t3u almamı tavsiye ettiler. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de bu kartlar arasındaki farklar nelerdir?

Edit: Bu bağlantıdan güncel driver yükleyip tekrar dener misin sorun devam ediyor mu diye Windows her zaman tam güncel sürümleri alamıyor.

Hemen indirip kuruyorum.
Denedim dostum hala aynı maalesef

Son düzenleme:

O zaman Wi-Fi kartında sorun mevcut slot açısından sıkıntı olmayacaksa USB olarak alabilirsin ama ileride sorun olur gibi bir şey durumunda düşüncen varsa Wi-Fi kartını değiştirmek daha iyi olur. Ve Intel alırsan 2x2 antene sahip olduğundan dolayı çoğu çekim alanı bile artabilir

2 gün önce teknosa'dan tp-link archer t3u plus aldım. Diğer sitelere göre uygun bir fiyata sahipti. Bugün gelecek inşallah.
@enesxq @TlhTsdmr

Evet arkadaşlar güncelleme zamanı geldi.
Kargom elime ulaştı. Aldığım ürün TP-Link Archer t3u AC1300 Plus v1. 3 yıl garantili.
USB girişli normal boyutlarda tek slotluk bir ürün. Çift bantlı adaptör.
5 GHz hızda 867 Mbps / 2. GHz hızda 400 Mbps sağlıyor. USB 3.0 kullanabiliyor.
Sürücülerini için İndir Archer T3U Plus | TP-Link Türkiye linkinden indirdim.
Benim sıkıntım çözüldü Allah'a şükür artık internetim kopmuyor

Son düzenleme:

Sorunun çözüldüyse ne mutlu bizlere 2 seçenekten biri her şekilde işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…