Kaanye Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Merhaba oyun oynarken işlemci sıcaklığına bakmak istiyorum, hangi programla bakabilirim veya nasıl bakabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Merhaba oyun oynarken işlemci sıcaklığına bakmak istiyorum, hangi programla bakabilirim veya nasıl bakabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Kaanye dedi: Merhaba oyun oynarken işlemci sıcaklığına bakmak istiyorum, hangi programla bakabilirim veya nasıl bakabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner. Bu uygulama ile güzelce ayar yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
Kaanye dedi: Merhaba oyun oynarken işlemci sıcaklığına bakmak istiyorum, hangi programla bakabilirim veya nasıl bakabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner. Bu uygulama ile güzelce ayar yapılabiliyor.
KS KS Kaanye Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 Ayturan dedi: MSI Afterburner. Bu uygulama ile güzelce ayar yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurarken yapmam gereken ayar var mı yoksa kurduğumda her şey otomatik oluyor mu? Artı 0 Eksi
Ayturan dedi: MSI Afterburner. Bu uygulama ile güzelce ayar yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurarken yapmam gereken ayar var mı yoksa kurduğumda her şey otomatik oluyor mu?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #4 Kaanye dedi: Uygulamayı kurarken yapmam gereken ayar var mı yoksa kurduğumda her şey otomatik oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurcalaman lazım. Uygulama ile alakalı kısa bir video izlersen iyi olur. Artı 0 Eksi
Kaanye dedi: Uygulamayı kurarken yapmam gereken ayar var mı yoksa kurduğumda her şey otomatik oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurcalaman lazım. Uygulama ile alakalı kısa bir video izlersen iyi olur.
KS KS Kaanye Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #5 Ayturan dedi: Kurcalaman lazım. Uygulama ile alakalı kısa bir video izlersen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Ayturan dedi: Kurcalaman lazım. Uygulama ile alakalı kısa bir video izlersen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.