İntel Cooler Fan Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Soru bu. Ben Warzone oynarken uçan araba vardı oyuncuları öldürüyordu. Son düzenleme: 18 Şubat 2022
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #2 CS'de adam daha raunt başladığı anda bizi vuruyordu ve karşı takımın dediği üzere ilk rauntlarda AWP çekmiş
CS'de adam daha raunt başladığı anda bizi vuruyordu ve karşı takımın dediği üzere ilk rauntlarda AWP çekmiş
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 18 Şubat 2022 #3 GTA 5'de adam beni çöp kutusu yapmıştı.
HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 18 Şubat 2022 #4 CS 1.6 oynarken iceworld mapinde m249+mevlana ile içimizden geçmişti herif.Adam bunny falan da yapıyodu aşırı korkunçtu.
CS 1.6 oynarken iceworld mapinde m249+mevlana ile içimizden geçmişti herif.Adam bunny falan da yapıyodu aşırı korkunçtu.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 18 Şubat 2022 #5 GTA V PS3 Online'de s*x hilesi vardı. İstediğin oyuncuyla yapabiliyordun. Karşı tarafın ekranı senin onu tatmin etme kısmında kalıyordu yani.
GTA V PS3 Online'de s*x hilesi vardı. İstediğin oyuncuyla yapabiliyordun. Karşı tarafın ekranı senin onu tatmin etme kısmında kalıyordu yani.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Şubat 2022 #6 İntel Cooler Fan dedi: Soru bu. Ben Warzone oynarken uçan araba vardı oyuncuları öldürüyordu. Genişletmek için tıkla... En iğrenç hile bu oyundaki. Ben denk gelmedim hiç, şanslıyım sanırım. Wallhack ile karşılaştım ben. Daha kötüsünü görmedim.
İntel Cooler Fan dedi: Soru bu. Ben Warzone oynarken uçan araba vardı oyuncuları öldürüyordu. Genişletmek için tıkla... En iğrenç hile bu oyundaki. Ben denk gelmedim hiç, şanslıyım sanırım. Wallhack ile karşılaştım ben. Daha kötüsünü görmedim.
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #7 Wolfteam adam yere bıçak vuruyordu kendi takımı dahil herkes ölüyordu.
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #8 CS:GO'da adam bir şekilde hasar almıyordu.
İntel Cooler Fan Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #9 metaphroz dedi: En iğrenç hile bu oyundaki. Ben denk gelmedim hiç, şanslıyım sanırım. Wallhack ile karşılaştım ben. Daha kötüsünü görmedim. Genişletmek için tıkla... Bana uçan arabanın insanları öldürmesi biraz komik ve garip geliyordu.
metaphroz dedi: En iğrenç hile bu oyundaki. Ben denk gelmedim hiç, şanslıyım sanırım. Wallhack ile karşılaştım ben. Daha kötüsünü görmedim. Genişletmek için tıkla... Bana uçan arabanın insanları öldürmesi biraz komik ve garip geliyordu.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 899 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #10 GTA Online hileleri. Arkadaşımın kafasına tren koydular. Başka bir arkadaşımla oynarken üzerimize UFO getirdiler, UFO tanklar doğurdu. Arkadaşımı UFO tuvaletine hapsettiler. Çok saçma olaylar. Yazarken bana bile gerçek gelmedi.
GTA Online hileleri. Arkadaşımın kafasına tren koydular. Başka bir arkadaşımla oynarken üzerimize UFO getirdiler, UFO tanklar doğurdu. Arkadaşımı UFO tuvaletine hapsettiler. Çok saçma olaylar. Yazarken bana bile gerçek gelmedi.