Başlat menüsünden Denetim Masası'na gidin ve disk yöneticisine girin disklerin sağlık durumlarını gösterir. Veya istediğiniz bir disk tarama programı ile tarama yapın.
Ses kaydı aldım ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Tiz bir ses değil. SSD ve HDD ikisini de kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun olmadığı için fanın sürteceğini düşünmüyorum.
Ses kaydı aldım ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Tiz bir ses değil. SSD ve HDD ikisini de kullanıyorum. Önceden böyle bir sorun olmadığı için fanın sürteceğini düşünmüyorum.
Ses bazen o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. Bu ses ilk oluştuğunda başta kedim tuvaletinde bulunan kum ile oynuyor sandım. Sesi siz düşünün gerçekten bazen çok rahatsız ediyor. İşlemciye UV yaptığım için olabilir mi?
Muhtemelen fanlardan geliyor temizliğini yaptın mı?
Fan hızını arttırıp ya da düşürerek tekrar kontrol eder misin belki sallanıyordur fan ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum çok bilgim yok.
Muhtemelen fanlardan geliyor temizliğini yaptın mı?
Fan hızını arttırıp ya da düşürerek tekrar kontrol eder misin belki sallanıyordur fan ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum çok bilgim yok.