Oyun oynarken kişisel bilgisayarınızda bir hata oluştu hatası

andrade99

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar dün Torrent üzerinden WWE 2K18 indirdim fakat oyunu açıyorum. Açtıktan birkaç dakika sonra garip bir ses çıkartarak kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası veriyor ne yapmalıyım? Steam'den aldığım FM15 için de aynı hatayı veriyor fakat GTA San Andreas'ta hatasız oynuyorum. Bilgisayarın özellikleri:

• Nvidia Geforce GTX 1050 64 bit
  • 8 GB RAM
  • PC 19 saattir aralıksız açık

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump paylaşın. Ekran kartınız arızalı olabilir.

Korsan kullanımını tasvip etmiyoruz. Lakin teknik konulara destek vermeyeceğiniz durumlarda bir kişinin bunu belirtmesi yeterli. Yardımcı olmayacaksanız gereksiz kalabalık da yapmayınız. Konunun korsan ile değil donanımsal bir sorunla ilintisi var.

Minidump paylaşın. Ekran kartınız arızalı olabilir.

Korsan kullanımını tasvip etmiyoruz. Lakin teknik konulara destek vermeyeceğiniz durumlarda bir kişinin bunu belirtmesi yeterli. Yardımcı olmayacaksanız gereksiz kalabalık da yapmayınız. Konunun korsan ile değil donanımsal bir sorunla ilintisi var.

asdfd.rar Buyurun paylaştım.

Sorun nedir?

Bugün WWE 2K18 oynarken aynı sorunu verdi fakat diğer oyunlarda aynı sorun olmuyor.
Yaklaşık 3 aydır soruma cevap alamıyorum. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı