fatihkiziltug Picopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Oyun oynarken yürüyorum diyelim, karakter bir an duruyor ve devam ediyor; duruyor, takılıyor. Yani W basılı olmasına rağmen, sorun neden olabilir? Keyboard ghosting interactive demonstration yaptım, Shift'e basınca W basmayı bırakıyor neden? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2024
Oyun oynarken yürüyorum diyelim, karakter bir an duruyor ve devam ediyor; duruyor, takılıyor. Yani W basılı olmasına rağmen, sorun neden olabilir? Keyboard ghosting interactive demonstration yaptım, Shift'e basınca W basmayı bırakıyor neden?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.064 Makaleler 1 Çözümler 566 30 Mart 2024 #2 Klavye'de veya USB portunda sıkıntı vardır.
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 ghosting falan değil kalitesiz bir outemu sw klavye kullanıyorsan yoğun basım sonrası genelde WASD tuşları ilk 6 ay içinde patates oluyor
ghosting falan değil kalitesiz bir outemu sw klavye kullanıyorsan yoğun basım sonrası genelde WASD tuşları ilk 6 ay içinde patates oluyor