Oyun oynarken klavyede el konumu nasıl olmalı?

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
Klavyede elimi konumlandırışım çoğu kişiye göre farklı olduğundan istediğim gibi hareket ettiremiyorum karakterimi.

Herkesin yaptığı gibi işaret, orta ve yüzük parmağımla W, A, S, D tuşlarını baş parmağımla da koşma tuşuna (Shift veya CTRL) tuşuna basıyorum baş parmağımda koşma tuşuna bastığımdan space tuşu boşta kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Ben serçe parmağımı shiftin üstünde, baş parmağımı da space'in üstünde tutuyorum. Doğrusu bu değil midir? Baş parmak shiftte olunca elim 360 derece falan dönüyor.

Serçe parmağınızı shifte koyarsanız hem shifte hem ctrl basabilirsiniz. geri kalan yüzük,orta ve işaret parmaklarınızı sırasıyla a,w,d koyarsanız baş parmağınızla space tuşuna basabilirsiniz. Bu arada baş parmağınızı nasıl Shifte basıyorsunuz anlayamadım.

Ben koşma için (Shift CTRL) serçe parmakla basıyorum eğlmeyi ise C ye atayıp baş parmağımla hem spaceye hem de eğilmeye basıyorum bunu deneyebilirsin.

Hocam şöyle anlatayım arkadaşlarımda aynı tepkiyi veriyor. Canlandırım sizde aynı anda isterseniz. İşaret orta ve yüzük parmağınızı wasd tuşlarına koyun sonra onların altından baş parmağınızı şifte götürün ben o şekilde kullanıyorum bhanjksmdandj

Farklı kullanıyorum ben, alışkanlığınıza göre en rahat nasılsa öyle kullanın ancak merak ettiğim şey baş parmağınızla nasıl SHIFT veya CTRL'ye basıyorsunuz? Sanırım baş parmağınız 20Cm gibi bir uzunluğa sahip veya sol değil de sağ elinizle kullanıyorsunuz klavyeyi?

Ben koşma için (Shift CTRL) serçe parmakla basıyorum eğlmeyi ise C ye atayıp baş parmağımla hem spaceye hem de eğilmeye basıyorum bunu deneyebilirsin.
Çok teşekkürler deneyeceim.

Hocam ben en iyisi bu soruya elimin fotoğrafıyla cevap vereyim asıdnjakmd. Fotoğrafı paylaşıyorum birazda

Baş parmağınla nasıl basıyorsun fotoğraf atabilir misin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…