NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 Tam olarak nasıl anlatabilriim bilmiyorum ancak oyunu oynarken klavye bir anda takılıyor gibi oluyor. Tuşlara ve mesela D ye basıyorum basılı tutuyor gibi oluyor ve sağa doğru yürüyor nasıl düzeltebilirim? Çok sinir bozucu olmaya başladı.
Tam olarak nasıl anlatabilriim bilmiyorum ancak oyunu oynarken klavye bir anda takılıyor gibi oluyor. Tuşlara ve mesela D ye basıyorum basılı tutuyor gibi oluyor ve sağa doğru yürüyor nasıl düzeltebilirim? Çok sinir bozucu olmaya başladı.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.145 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #2 Masaüstü bilgisayarınız mı var? Laptop mu? Önce bunu öğrenelim. Diğer seçenekte farklı klavye denediniz mi?
Masaüstü bilgisayarınız mı var? Laptop mu? Önce bunu öğrenelim. Diğer seçenekte farklı klavye denediniz mi?
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #3 Mehmetkayice dedi: Masaüstü bilgisayarınız mı var? Laptop mu? Önce bunu öğrenelim. Diğer seçenekte farklı klavye denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum denedim.
Mehmetkayice dedi: Masaüstü bilgisayarınız mı var? Laptop mu? Önce bunu öğrenelim. Diğer seçenekte farklı klavye denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum denedim.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.145 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #4 NBlooqed dedi: Laptop kullanıyorum denedim. Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz güncel mi?
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #5 Mehmetkayice dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dün aktif olamadım kusura bakmayın evet sürücülerim güncel.
Mehmetkayice dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dün aktif olamadım kusura bakmayın evet sürücülerim güncel.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.145 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #6 NBlooqed dedi: Hocam dün aktif olamadım kusura bakmayın evet sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Basılı kalan tuşu çıkarıp alt kısmını temizledin mi? Belki bakır yolu hasar görmüş olabilir. Göz attınız mı?
NBlooqed dedi: Hocam dün aktif olamadım kusura bakmayın evet sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Basılı kalan tuşu çıkarıp alt kısmını temizledin mi? Belki bakır yolu hasar görmüş olabilir. Göz attınız mı?