Oyun oynarken kol nasıl durmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, bazıları masada tutuyor kolunu. Benim kolum genelde havada oluyor fareyi tutarken. Nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl rahatsan öyle dursun. Bu kadar kafaya takmaya gerek yok bence. Ne oynarsam oynayayım masada durur kolum, havada dursa daha iyi oynarım belki ama rahat etmiyorum.

Nasıl rahatsan öyle dursun. Bu kadar kafaya takmaya gerek yok bence. Ne oynarsam oynayayım masada durur kolum, havada dursa daha iyi oynarım belki ama rahat etmiyorum.
Genelde bakıyorum ytde herkesin kolu masada oluyor. Benimki havada.

Hayır mesela masanın ucuna bileğim değiyorken masanın üstüne koyuyorum kolumu.
Hocam bence sıkıntı olmaz ya. Nasıl rahatına gidiyorsan öyle yap. Ben fareyi tuttuğum zaman kolum bileğime kadar masada oluyor. Dirseğimi de sandalyemin yanındaki kol kısmına yaslıyorum.

Hayır mesela masanın ucuna bileğim değiyorken masanın üstüne koyuyorum kolumu.

Ben şahsen FPS oynarken kolum masada oluyor daha stabil kontrol saglıyor gibi geliyor bana ama rahat ettiğin pozisyon her zaman daha iyidir senin için.

Merhaba. Amacım konuyu hortlatmak değil ama sağlık açısından önemli olduğu için yazmam gerekiyor. Klavyede yazı yazarken ya da oyun oynarken direklerinizin masanın üstünde kalması daha sağlıklı olur. Yani dirsekten itibaren kolunuz masada olmalı. Böylece tenisçi dirseği dediğimiz rahatsızlığı yaşamazsınız. Bunun içinde geniş bir masaya ihtiyacınız var. En riskli kol duruş biçimi sürekli el bileğinin masaya kuvvet uygularken kol dirseğinin havada kalmasıdır. Bunu deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Herkese keyifli forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…