memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #11 Silinen üye dedi: Sadece bir oyun korkacak ne var ben 6-7 yaşında iken CoD serisini bitiriyordum 12 yaşındayım şuan. Genişletmek için tıkla... CoD korkunç mu?
Silinen üye dedi: Sadece bir oyun korkacak ne var ben 6-7 yaşında iken CoD serisini bitiriyordum 12 yaşındayım şuan. Genişletmek için tıkla... CoD korkunç mu?
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #12 PUBG oynarken Allah ne verdiyse 15 leş ama. memospasa10 dedi: CoD korkunç mu? Genişletmek için tıkla... Değil ki PlayStation 2'den oynuyorum
PUBG oynarken Allah ne verdiyse 15 leş ama. memospasa10 dedi: CoD korkunç mu? Genişletmek için tıkla... Değil ki PlayStation 2'den oynuyorum
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.838 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 31 Temmuz 2021 #13 Biraz daha büyü öyle oynarsın.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #14 Ama 18 yaş değil bence 16. dogan_orun dedi: Biraz daha büyü öyle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Yok olmaz yarın olmaz şimdi.
Ama 18 yaş değil bence 16. dogan_orun dedi: Biraz daha büyü öyle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Yok olmaz yarın olmaz şimdi.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #15 memospasa10 dedi: CoD korkunç mu? Genişletmek için tıkla... Yani o yaşta bütün çocuklar korkabilir kanlı kesmeli sahneler adam vurmalı sahneler içerdiği için.
memospasa10 dedi: CoD korkunç mu? Genişletmek için tıkla... Yani o yaşta bütün çocuklar korkabilir kanlı kesmeli sahneler adam vurmalı sahneler içerdiği için.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #16 Oynayacağım oyun yok ETS 2 de yok olsa onu oynarım.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.838 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 31 Temmuz 2021 #17 ensarinho dedi: Ama 18 yaş değil bence 16. Yok olmaz yarın olmaz şimdi. Genişletmek için tıkla... Oynama dediysek oynama. Sana bir şey olursa biz ne yaparız kederden.
ensarinho dedi: Ama 18 yaş değil bence 16. Yok olmaz yarın olmaz şimdi. Genişletmek için tıkla... Oynama dediysek oynama. Sana bir şey olursa biz ne yaparız kederden.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #18 Silinen üye dedi: Yani o yaşta bütün çocuklar korkabilir kanlı kesmeli sahneler adam vurmalı sahneler içerdiği için. Genişletmek için tıkla... Ben onlardan korkmuyorum ki. dogan_orun dedi: Oynama dediysek oynama. Sana bir şey olursa biz ne yaparız kederden. Genişletmek için tıkla... Yok yok olmaz. Abi CS:GO'da noob olunca da oyunun tadı kalmıyor ki.
Silinen üye dedi: Yani o yaşta bütün çocuklar korkabilir kanlı kesmeli sahneler adam vurmalı sahneler içerdiği için. Genişletmek için tıkla... Ben onlardan korkmuyorum ki. dogan_orun dedi: Oynama dediysek oynama. Sana bir şey olursa biz ne yaparız kederden. Genişletmek için tıkla... Yok yok olmaz. Abi CS:GO'da noob olunca da oyunun tadı kalmıyor ki.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.838 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 31 Temmuz 2021 #19 ensarinho dedi: Ben onlardan korkmuyorum ki. Yok yok olmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman olur da ölürsen korkudan. Malum gerçek hayatta ölünce ESC tuşu yok. Baştan başlayamıyon. Hakkını helal et.
ensarinho dedi: Ben onlardan korkmuyorum ki. Yok yok olmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman olur da ölürsen korkudan. Malum gerçek hayatta ölünce ESC tuşu yok. Baştan başlayamıyon. Hakkını helal et.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #20 dogan_orun dedi: O zaman olur da ölürsen korkudan. Malum gerçek hayatta ölünce ESC tuşu yok. Baştan başlayamıyon. Hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Zula p2W ne olacak bu halimiz sence.
dogan_orun dedi: O zaman olur da ölürsen korkudan. Malum gerçek hayatta ölünce ESC tuşu yok. Baştan başlayamıyon. Hakkını helal et. Genişletmek için tıkla... Zula p2W ne olacak bu halimiz sence.