Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #21 +18 Oyun oynayıp korkuyorsunuz sonra konu açıp korkmuyorum diyorsunuz ne kadar ironikomik.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.216 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #22 PUBG Mobile de oynayamıyorum. Şükrü Ali Ögel dedi: +18 Oyun oynayıp korkuyorsunuz sonra konu açıp korkmuyorum diyorsunuz ne kadar ironikomik. Genişletmek için tıkla... Korkmak değil yanlış bir şey yapacağım diye öyle olunca insan ister istemez korkuyor.
PUBG Mobile de oynayamıyorum. Şükrü Ali Ögel dedi: +18 Oyun oynayıp korkuyorsunuz sonra konu açıp korkmuyorum diyorsunuz ne kadar ironikomik. Genişletmek için tıkla... Korkmak değil yanlış bir şey yapacağım diye öyle olunca insan ister istemez korkuyor.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #23 ensarinho dedi: PUBG Mobile de oynayamıyorum. Korkmak değil yanlış bir şey yapacağım diye öyle olunca insan ister istemez korkuyor. Genişletmek için tıkla... Madem öyle düşünüyorsun niye oynuyorsun? Ya korkmadan oynarsın ya da korkarsın.
ensarinho dedi: PUBG Mobile de oynayamıyorum. Korkmak değil yanlış bir şey yapacağım diye öyle olunca insan ister istemez korkuyor. Genişletmek için tıkla... Madem öyle düşünüyorsun niye oynuyorsun? Ya korkmadan oynarsın ya da korkarsın.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.216 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #24 Şükrü Ali Ögel dedi: Madem öyle düşünüyorsun niye oynuyorsun? Ya korkmadan oynarsın ya da korkarsın. Genişletmek için tıkla... Abi başka oyun yok ki.
Şükrü Ali Ögel dedi: Madem öyle düşünüyorsun niye oynuyorsun? Ya korkmadan oynarsın ya da korkarsın. Genişletmek için tıkla... Abi başka oyun yok ki.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 31 Temmuz 2021 #25 ensarinho dedi: Abi başka oyun yok ki. Genişletmek için tıkla... Doki Doki oyna daha az korkarsın.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #26 ensarinho dedi: Abi başka oyun yok ki. Genişletmek için tıkla... Oynama kardeşim sana göre başka oyun yok. Oyun ara tavsiyelere bak sana göre tek oyun "PubiPiGe MoBile ape" mi?
ensarinho dedi: Abi başka oyun yok ki. Genişletmek için tıkla... Oynama kardeşim sana göre başka oyun yok. Oyun ara tavsiyelere bak sana göre tek oyun "PubiPiGe MoBile ape" mi?
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.216 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #27 Heunzey dedi: Doki Doki oyna daha az korkarsın. Genişletmek için tıkla... Yok FPS oyunu. Şükrü Ali Ögel dedi: Oynama kardeşim sana göre başka oyun yok. Oyun ara tavsiyelere bak sana göre tek oyun "PubiPiGe MoBile ape" mi? Genişletmek için tıkla... Olsa bile pa-ra-lı.
Heunzey dedi: Doki Doki oyna daha az korkarsın. Genişletmek için tıkla... Yok FPS oyunu. Şükrü Ali Ögel dedi: Oynama kardeşim sana göre başka oyun yok. Oyun ara tavsiyelere bak sana göre tek oyun "PubiPiGe MoBile ape" mi? Genişletmek için tıkla... Olsa bile pa-ra-lı.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #28 ensarinho dedi: Yok FPS oyunu. Olsa bile pa-ra-lı. Genişletmek için tıkla... Her şeye bahane üretiyorsun sen bir şey oynama.
ensarinho dedi: Yok FPS oyunu. Olsa bile pa-ra-lı. Genişletmek için tıkla... Her şeye bahane üretiyorsun sen bir şey oynama.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.216 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #29 ensarinho dedi: Yok FPS oyunu. Olsa bile pa-ra-lı. Genişletmek için tıkla... Mesela ETS 2. Şükrü Ali Ögel dedi: Her şeye bahane üretiyorsun sen bir şey oynama. Genişletmek için tıkla... Futbol oynamak için bir yer olsa onu oynayacağım ama.
ensarinho dedi: Yok FPS oyunu. Olsa bile pa-ra-lı. Genişletmek için tıkla... Mesela ETS 2. Şükrü Ali Ögel dedi: Her şeye bahane üretiyorsun sen bir şey oynama. Genişletmek için tıkla... Futbol oynamak için bir yer olsa onu oynayacağım ama.