letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.134 Çözümler 9 Yer Saratov 21 Ekim 2020 #21 Ya kardeşim kurmasında ne var? Tamam bilmiyor olabilirsin de 3 sayfadır boşa yoruyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ya kardeşim kurmasında ne var? Tamam bilmiyor olabilirsin de 3 sayfadır boşa yoruyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #22 letmenow dedi: Ya kardeşim kurmasında ne var? Tamam bilmiyor olabilirsin de 3 sayfadır boşa yoruyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sorunları var herhalde çok üstüne gitmeyin hocam
letmenow dedi: Ya kardeşim kurmasında ne var? Tamam bilmiyor olabilirsin de 3 sayfadır boşa yoruyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sorunları var herhalde çok üstüne gitmeyin hocam
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 21 Ekim 2020 #23 Benim lanet celeron işlemci bile seninkinden güçlü, nasıl gta 5 açmayı düşünüyorsun? ekran kartı nedir? hiç yazmadın.
Benim lanet celeron işlemci bile seninkinden güçlü, nasıl gta 5 açmayı düşünüyorsun? ekran kartı nedir? hiç yazmadın.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #24 293674 dedi: Benim lanet Celeron işlemci bile seninkinden güçlü, nasıl GTA 5 açmayı düşünüyorsun? Ekran kartı nedir? Hiç yazmadın. Genişletmek için tıkla... O ne bilmiyor ki.
293674 dedi: Benim lanet Celeron işlemci bile seninkinden güçlü, nasıl GTA 5 açmayı düşünüyorsun? Ekran kartı nedir? Hiç yazmadın. Genişletmek için tıkla... O ne bilmiyor ki.
YuuOtosaka Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #25 barantork0 dedi: Laptopun içine baktım fan tozluydu temizlesem işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... O bilgisayar kaldırmaz. Ayrıca o baktığınız şey sıcaklık değil kullanım değeri.
barantork0 dedi: Laptopun içine baktım fan tozluydu temizlesem işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... O bilgisayar kaldırmaz. Ayrıca o baktığınız şey sıcaklık değil kullanım değeri.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 21 Ekim 2020 #26 barantork0 dedi: Laptopun içine baktım fan tozluydu temizlesem işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim kusura bakma ama ben hayatımda bu kadar cahil bir insan görmedim, şuan elim ayağım titriyor.
barantork0 dedi: Laptopun içine baktım fan tozluydu temizlesem işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim kusura bakma ama ben hayatımda bu kadar cahil bir insan görmedim, şuan elim ayağım titriyor.
barantork0 Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #27 293674 dedi: Benim lanet Celeron işlemci bile seninkinden güçlü, nasıl GTA 5 açmayı düşünüyorsun? Ekran kartı nedir? Hiç yazmadın. Genişletmek için tıkla... Siz nerenizden anlıyorsunuz sorun çıkmadan önce GTA 5'i oynayabiliyordum.
293674 dedi: Benim lanet Celeron işlemci bile seninkinden güçlü, nasıl GTA 5 açmayı düşünüyorsun? Ekran kartı nedir? Hiç yazmadın. Genişletmek için tıkla... Siz nerenizden anlıyorsunuz sorun çıkmadan önce GTA 5'i oynayabiliyordum.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #28 @Samotne Ciasteczka'un dediği gibi böylelerine yardım etmeyeceksin. Eğer sistemin ısınıyorsa ondan kaynaklı ısınmasa bile büyük ihtimal sistemin 1-2 dakika dayanıp kapanıyor.
@Samotne Ciasteczka'un dediği gibi böylelerine yardım etmeyeceksin. Eğer sistemin ısınıyorsa ondan kaynaklı ısınmasa bile büyük ihtimal sistemin 1-2 dakika dayanıp kapanıyor.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #29 Sıkıntı bir anda başladıysa termal macun yenilemek, bilgisayar içinde toz temizliği yapmak sorunu çözebilir. Bilmediği şeyi öğretmek yerine dalga geçenler, iğrençsiniz.
Sıkıntı bir anda başladıysa termal macun yenilemek, bilgisayar içinde toz temizliği yapmak sorunu çözebilir. Bilmediği şeyi öğretmek yerine dalga geçenler, iğrençsiniz.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #30 Dümdüz dedi: Sıkıntı bir anda başladıysa termal macun yenilemek, bilgisayar içinde toz temizliği yapmak sorunu çözebilir. Bilmediği şeyi öğretmek yerine dalga geçenler, iğrençsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş etiket yapmayı biliyor konu açmayı biliyor Celeron'a güçlü diyor MSI Afterburner kuramıyor troll kokusu alıyorum ben ama neyse.
Dümdüz dedi: Sıkıntı bir anda başladıysa termal macun yenilemek, bilgisayar içinde toz temizliği yapmak sorunu çözebilir. Bilmediği şeyi öğretmek yerine dalga geçenler, iğrençsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş etiket yapmayı biliyor konu açmayı biliyor Celeron'a güçlü diyor MSI Afterburner kuramıyor troll kokusu alıyorum ben ama neyse.