barantork0 Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #31 Matsuri dedi: "Laptop var bende, güçlü laptop"tan sonrasını okumanın hiçbir anlamı yok. Laptopun hakkında "çok güçlü olması" dışında hiçbir bilgi olmadan nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun? Ve evet hiçbir işlemci Idle'da dahi 30 derecede çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Dümdüz dedi: Sıkıntı bir anda başladıysa termal macun yenilemek, bilgisayar içinde toz temizliği yapmak sorunu çözebilir. Bilmediği şeyi öğretmek yerine dalga geçenler, iğrençsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Matsuri dedi: "Laptop var bende, güçlü laptop"tan sonrasını okumanın hiçbir anlamı yok. Laptopun hakkında "çok güçlü olması" dışında hiçbir bilgi olmadan nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun? Ve evet hiçbir işlemci Idle'da dahi 30 derecede çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Dümdüz dedi: Sıkıntı bir anda başladıysa termal macun yenilemek, bilgisayar içinde toz temizliği yapmak sorunu çözebilir. Bilmediği şeyi öğretmek yerine dalga geçenler, iğrençsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #32 barantork0 dedi: Siz nerenizden anlıyorsunuz sorun çıkmadan önce GTA 5'i oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl yaptıysan bana da anlat o zaman.
barantork0 dedi: Siz nerenizden anlıyorsunuz sorun çıkmadan önce GTA 5'i oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl yaptıysan bana da anlat o zaman.