Oyun oynarken laptop kapanıyor

DelphiSly

Decapat
Daha fazla  
Önceleri mavi ekran verirdi.
O gitti şimdi laptop kapanıyor. Bir de video izlerken? Karanlık videolar da değişik görüntü veriyor. Kamera açıkken görüntülü karanlıkta yanık izler var.
Teknik servise götürdüm. Bir şey bulamadılar. Sorun yok dediler. Format atmadan önce de böyle görüntü olayı vardı. Format attım düzeldi 1 ya da 1.5 hafta sonra? Yine aynı olmaya başladı. İnşallah yardım edebilirsiniz. Sonsuz teşekkürler.

Önceleri mavi ekran verirdi.
O gitti şimdi laptop kapanıyor. Bir de video izlerken? Karanlık videolar da değişik görüntü veriyor. Kamera açıkken görüntülü karanlıkta yanık izler var.
Teknik servise götürdüm. Bir şey bulamadılar. Sorun yok dediler. Format atmadan önce de böyle görüntü olayı vardı. Format attım düzeldi 1 ya da 1.5 hafta sonra? Yine aynı olmaya başladı. İnşallah yardım edebilirsiniz. Sonsuz teşekkürler.
Cihaz nedir?

ASUS laptop ROG STRIX. Hayatımda videolar karanlık yerlerinde değişiklik rastlamamıştım. Servis bir şeyi yok dedi. Bana göre var ve çözemiyorum. Karanlık yanık izleri değişik bir şey anlatması zor. Format atmadan önce de aynıydı. Format attım.1.5 hafta sonra yine aynı oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı