Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 19 Eylül 2020 #11 Rhypex dedi: Hiç bakmadım ama ortalama 80 derecelere rahat çıkar. Ama ben mini fan kullanıyorum ve laptopun altına yumurta kartonu koyuyorum sıcaklık düşüyor laptop kullananlara tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... HD Tune health kısmı resmi atar mısın?
Rhypex dedi: Hiç bakmadım ama ortalama 80 derecelere rahat çıkar. Ama ben mini fan kullanıyorum ve laptopun altına yumurta kartonu koyuyorum sıcaklık düşüyor laptop kullananlara tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... HD Tune health kısmı resmi atar mısın?
Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 19 Eylül 2020 #12 Nakerosu dedi: HD Tune health kısmı resmi atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözüldü büyük ihtimalle işlemci frekansı düşüyor desteğin için teşekkür ederim iyi günler. Nakerosu dedi: HD Tune health kısmı resmi atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben yine de atayım. . Nakerosu dedi: HD Tune health kısmı resmi atar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri HDTune_Health_Hitachi_HTS547550A9E384.png 14,4 KB · Görüntüleme: 48
Nakerosu dedi: HD Tune health kısmı resmi atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözüldü büyük ihtimalle işlemci frekansı düşüyor desteğin için teşekkür ederim iyi günler. Nakerosu dedi: HD Tune health kısmı resmi atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben yine de atayım. . Nakerosu dedi: HD Tune health kısmı resmi atar mısın? Genişletmek için tıkla...