Oyundayken klavye bir anda donuyor, tuşlar falan çalışmıyor. Bu olay fare bağlantısı kopunca oluyor sanırım. Fare eski zaten kabloyu ufak oynattığımda bağlantısı kopuyor. Fare bağlantısı koptuğunda laptop klavyesinin de donması normal midir?
Hocam başka bilgisayarda yine sorun çıkardı ama klavye donmadı. Benimkinde şöyle oluyor hocam. Örnek olarak video izliyorum, o sırada mouse donuyor; donduktan sonra boşluk tuşuna basıyorum ama video durmuyor. Daha sonra mouse bağlantısı geri geldiğinde o önceden bastığım boşluk tuşunun işlevi yeni geliyor, video yeni duruyor. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın.Fareyi evinizde başa bir bilgisayar varsa test edebilir misiniz? Bana bu sıkıntı daha çok anakart kaynaklı gibi geldi. Mouse çıktığında klavye donmamalı.
Hocam ayrıca mouse çıktığında donmuyor sanırım. Mouse takılıyken bağlantısı kesildiğinde oluyor sadece.Fareyi evinizde başa bir bilgisayar varsa test edebilir misiniz? Bana bu sıkıntı daha çok anakart kaynaklı gibi geldi. Mouse çıktığında klavye donmamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.