S shisuixap Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Arkadaşlar oyun oynarken benı masaustune atıyor. Alttan tekrar gırmem gerekıyor. Oyun kapanmıyor ama masaustune atıyor. Bu sık sık oluyor canım sıkıldı bu durumdan. Yardım eder mısınız?
Arkadaşlar oyun oynarken benı masaustune atıyor. Alttan tekrar gırmem gerekıyor. Oyun kapanmıyor ama masaustune atıyor. Bu sık sık oluyor canım sıkıldı bu durumdan. Yardım eder mısınız?
3 374530 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Mart 2023 #2 Arkada bir program kendini otomatik aciyordur gorev yoneticisinden bir bak.
S shisuixap Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 374530 dedi: Arkada bir program kendini otomatik aciyordur gorev yoneticisinden bir bak. Genişletmek için tıkla... nasıl anlayabılırım bunu
374530 dedi: Arkada bir program kendini otomatik aciyordur gorev yoneticisinden bir bak. Genişletmek için tıkla... nasıl anlayabılırım bunu
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 Arkada çalışan yazılımları kontrol et. Bende Winexp uygulaması açıkken oluyordu. (Oyunu geniş ekran yapmak için kullanıyordum.)
Arkada çalışan yazılımları kontrol et. Bende Winexp uygulaması açıkken oluyordu. (Oyunu geniş ekran yapmak için kullanıyordum.)
S shisuixap Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #5 Lisser dedi: Arkada çalışan yazılımları kontrol et. Bende Winexp uygulaması açıkken oluyordu. (Oyunu geniş ekran yapmak için kullanıyordum.) Genişletmek için tıkla... hocam kontrol ettım de bır sonuca varamadım.
Lisser dedi: Arkada çalışan yazılımları kontrol et. Bende Winexp uygulaması açıkken oluyordu. (Oyunu geniş ekran yapmak için kullanıyordum.) Genişletmek için tıkla... hocam kontrol ettım de bır sonuca varamadım.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #6 shisuixap dedi: hocam kontrol ettım de bır sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - Bildirimler kısmını SS atar mısın?
shisuixap dedi: hocam kontrol ettım de bır sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - Bildirimler kısmını SS atar mısın?
S shisuixap Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #7 Lisser dedi: Ayarlar - Bildirimler kısmını SS atar mısın? Genişletmek için tıkla... buyrun Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-20 223615.png 72,9 KB · Görüntüleme: 106
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #8 shisuixap dedi: buyrun Genişletmek için tıkla... ''Uygulamalardan ve diğer gönderenlerden bildirimler alın.'' kısmını kapatıp dene.
shisuixap dedi: buyrun Genişletmek için tıkla... ''Uygulamalardan ve diğer gönderenlerden bildirimler alın.'' kısmını kapatıp dene.
S shisuixap Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #9 Lisser dedi: ''Uygulamalardan ve diğer gönderenlerden bildirimler alın.'' kısmını kapatıp dene. Genişletmek için tıkla... şuan açık ama nedense olmuyor nasıl düzeldi bilmiyorum umarım bida olmaz
Lisser dedi: ''Uygulamalardan ve diğer gönderenlerden bildirimler alın.'' kısmını kapatıp dene. Genişletmek için tıkla... şuan açık ama nedense olmuyor nasıl düzeldi bilmiyorum umarım bida olmaz