Selamlar herkese benim büyük bir sıkıntım var ve artık PC'yi kaldırıp balkondan atacak safaya geldim. Oyun oynarken bana sürekli mavi ekran veriyor hata kodu bu WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR çok kez araştırdım kimisi diyor RAM'leri test et RAM'lerin slotlarını değiş, BIOS güncelle BIOS pilini çıkar tak, HDD test et vs vs. internette arayıp karşıma çıkan her şeyi her formu gezdim, araştırdım fakat stabil bir sonuç bulamadım BIOS'tan CPU Turbo'yu kapat dediler yaptım girdiğim oyunlarda mavi ekran vermemeye başladı aha dedim düzeldi 25 saat civarıydı oynadığım saat Dying Light 2"yi 45 saate kadar mavi ekran yemeden oynadım sonra bir gün yine oyuna gireyim dedim ve 5 dk sonra mavi ekran yedim ve bu ekran 1 sn gözüküyor PC yeniden başlıyor telefonun kamerasıyla videoya çekerek yakaladım kodu minidump klasörü oluşmuyor açık olmasına rağmen League of Legends, CS:GO tarzı oyunlarda çok grafik gerektirmeyen oyunlarda bu olay hiçbir zaman başıma gelmedi anca Days Gone olsun Dying Light 2 olsun bu tarz yeni oyunlarda mavi ekran yiyorum. RTX 3060 Ti Gigabyte aldım ardından Dying Light 2 aldım oynamayı çok istediğim bir oyundu, 25 saate kadar hiçbir şey olmadı sonra bir mavi ekran yeme başladım durup duruken Turbo kapa slot değiş vs bunları yaptım kimisin de sorun çözüldü gibi oldu mavi ekran vermiyordu kısa sürede sonra tekrar mavi ekran yemeye başladım en sonra BIOS pili çıkar tak yaptım Dying Light 2'de 45 saate kadar geldim aaz önce mavi ekran yedim ve bunu yazıyorum ne olursunuz yardım edin kafayı yemek üzeriyim sorun ne olabilir her şeyi test ettim /sadece oyun oynarken mavi ekran yiyorum/
032222-5062-01.rar