Y YungBirt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 31 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://s6.dosya.tc/server20/ni3z3b/Minidumps.zip.html RAM 32 gb 3200 mhz cll16 Ekran kartı 3070ti İşlemci i7 12700k Herkese merhaba, öncelikle. Oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyasını bırakıyorum. Hatayı anlamama yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Herkese merhaba, öncelikle. Oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyasını bırakıyorum. Hatayı anlamama yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 23 Mayıs 2024 #2 DDU ile driverini kaldırıp son WHQL sürümü kur. Easy Anti-Cheat uygulamasını kaldır. Artı 0 Eksi
KS KS Y YungBirt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 31 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 GFYT dedi: DDU ile driverini kaldırıp son WHQL sürümü kur. Easy Anti-Cheat uygulamasını kaldır. Genişletmek için tıkla... easy anti cheat uygulamasını programlarda bulamadım. geek uninstaller da da gözükmüyor. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: DDU ile driverini kaldırıp son WHQL sürümü kur. Easy Anti-Cheat uygulamasını kaldır. Genişletmek için tıkla... easy anti cheat uygulamasını programlarda bulamadım. geek uninstaller da da gözükmüyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 23 Mayıs 2024 #4 YungBirt dedi: Easy Anti-Cheat uygulamasını programlarda bulamadım. Geek uninstaller da da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... EA anti cheat olacak, easy değil benim hatam. Artı 0 Eksi
YungBirt dedi: Easy Anti-Cheat uygulamasını programlarda bulamadım. Geek uninstaller da da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... EA anti cheat olacak, easy değil benim hatam.