Çözüldü Oyun oynarken mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tayfun sever

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sonra açılıyor biraz oyun oynadıktan sonra bu hatayı alıyorum.

"Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor. Bu işlemden sonra yeniden başlatılacak."

Çözüm
Arkadaşlar teşekkür ediyorum yardım etmeye çalıştığınız için. Komut satırını açamadığım için malasef hatayı anlayamadım. Daha sonradan ekrana görüntü gelmemesiyle, Onboard'a takıp denedim (ekran kartı kaynaklı sandım) fakat anakartta sorun olduğunu anladım. Ve anakartı değiştirip format atınca problem çözüldü. Tekrardan sağ olun
Hatanın ne olduğu aşşağıda yazıyor Örneğin.
Driver_irql_not_less_or_equal gibi hatanın ismini atarmısınız?

Arkadaşlar teşekkür ediyorum yardım etmeye çalıştığınız için. Komut satırını açamadığım için malasef hatayı anlayamadım. Daha sonradan ekrana görüntü gelmemesiyle, Onboard'a takıp denedim (ekran kartı kaynaklı sandım) fakat anakartta sorun olduğunu anladım. Ve anakartı değiştirip format atınca problem çözüldü. Tekrardan sağ olun

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…