Oyun oynarken mide bulanması ve baş dönmesi

kitsu

Zeptopat
Yer
Daha fazla  
Half-Life ve BioShock Infinite oynarken inanılmaz derecede başım dönüyor ve midem bulanıyor. İstifra etmişliğim bile var. Siz de bunu herhangi bir oyunda yaşadınız mı?

İkisinide oynadım, özellikle BioShock bitirmişliğim var. Grafiklerinden ötürü bende sadece diğer oyunlara göre ekstra bir yorgunluk yapıyordu. Yoksa ben sizin yaşadığınız gibi durumları bilgisayar başında hasta olmadığım sürece hiç yaşamadım. Bu konuda bir doktora görünmeniz bence iyi olacaktır.

Half-Life ve BioShock Infinite oynarken inanılmaz derecede başım dönüyor ve midem bulanıyor. İstifra etmişliğim bile var. Siz de bunu herhangi bir oyunda yaşadınız mı?
Merhaba bence bu konu, Mavi ışık filtresine artık gözünüzün dayanamaması. Mavi ışık filtreli bir gözük alın.

İkisinide oynadım, özellikle BioShock bitirmişliğim var. Grafiklerinden ötürü bende sadece diğer oyunlara göre ekstra bir yorgunluk yapıyordu. Yoksa ben sizin yaşadığınız gibi durumları bilgisayar başında hasta olmadığım sürece hiç yaşamadım. Bu konuda bir doktora görünmeniz bence iyi olacaktır.
Hiç doktorluk bir durum olacağını düşünmemiştim açıkçası. Teşekkür ederim dikkat edeceğim buna.

Hiç doktorluk bir durum olacağını düşünmemiştim açıkçası. Teşekkür ederim dikkat edeceğim buna.
Doktorluk bir durum olabilir, göz ile alakalı sonuçta. Belliki uzun süre oynamaya, ani değişikliğe vs gelemiyorsun. @Cilcuenca arkadaşımız dediğinde aklıma geldi, motion blur kaynaklıda olabilir, bulanıklık yapıyor sonuçta. Fakat herşeye rağmen ben bu sıkıntıyı gözlerine veririm, kontrol ettirmende fayda var, zarar gelmez sonuçta...

Half-Life'da sarı kanlar yüzünden bi ara bende de oluyordu. Sanırım içeriğinden ve atmosferinden dolayı. Özellikle Ravenholm bölümünde çok kötü olmuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı