Oyun oynarken mide bulantısı ve sersemlik

Burak_2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 gün önce yeni fark ettim. Valorant ve diğer tüm oyunları oynarken kafada böyle yorgunluk, mide bulantısı ve sersemlik oluyor. Bunun sebebi nedir? Günde en az 5-9 saat bilgisayar başında kalıyordum.

Arkadaşlar, 2 gün önce yeni fark ettim. Valorant ve diğer tüm oyunları oynarken kafada böyle yorgunluk, mide bulantısı ve sersemlik oluyor. Bunun sebebi nedir? Günde en az 5-9 saat bilgisayar başında kalıyordum.
Kardeşim ben de 3-4 saat oynuyordum günde ne yazık ki çok zevk alsak da zararlılar ben artık 2 saatten fazla oynamamaya çalışıyorum ve başarıyorum. Eğer ailenle aran kötüyse denize havuza gitmiyorsan ya da yürüyüş yapmıyorsan haklısın sıkılırsın. Futbol maçı izlemeni önerebilirim. Ya da laptopu TV'ye bağlayıp film seyretmeyi. Kitap ben de çok sevmem ama Percy Jackson ve Harry Potter'ı öneririm. Bu dediğin şeyler Migren öncesinde yaşadıklarımı ya da Vertigo'yu anımsattı. Umarım sende zevk almanın ölçüsünü bulursun kardeşim. Haklısın ama hayatta daha çok tutunabileceğin bir şey bulmaya çalış ya da başka şeylere tutunmaya çalış. Sağlıklı günler dilerim.
Saygılarımla,
Not: Valorant'ta uzun süre oturduğun için yapıyor olabilir. Kalkıp ara vermeni öneririm.

Şu an forumda dolaşırken gözlerim acıyor çok halsizim damarlarımdaki kan yavaş akıyor içten içe hissediyorum.

Hareketsiz kalmaktan olabilir, mesela ben 4 saat sabit duramam bilgisiyar başında böyle yarım saatte bir evin içini turluyorum iyi oluyor :D .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı