Oyun oynarken mide bulantısı ve sersemlik

Peki neden e-sporcularda olmuyorda bende oluyor 2 saati geçmez Valorant oynamam.

Peki neden e-sporcularda olmuyor da bende oluyor? 2 saati geçmez Valorant oynamam.
Söyle düşünün herkesi araba da tutmuyor, bazılarını tutuyor sadece. Benim başka arkadaşlarım da oynuyor ve hiçbir problem yaşamıyor. Tamamen insanın kendisiyle alakalı.

Söyle düşünün herkesi araba da tutmuyor, bazılarını tutuyor sadece. Benim başka arkadaşlarım da oynuyor ve hiçbir problem yaşamıyor. Tamamen insanın kendisiyle alakalı.

Bir ara çok fena araba tutardı beni uzun yolcuklarda bu sefer o geçti bu başladı umarım en kısa zamanda geçer.

Bir ara çok fena araba tutardı beni uzun yolcuklarda, bu sefer o geçti bu başladı. Umarım en kısa zamanda geçer.
Umarım geçer. Dediğim ayarları denemeyi unutma. Motion blur ve FOV ayarları oluyormuş. Ne olduklarını bilmiyorum ama iyi geleceklerini internette okudum. Bir de monitöre olan mesafeni iyi ayarla. Geçmiş olsun.

Motion Sickness yaşıyorsunuz, gözlerle alakalı durum diye düşünüyorum

Oyuna gereğinden fazla odaklanınca oluyor bende de oluyordu bir anda kendime geliyordum ve gidip uzanıyordum çok kötü bir olay fakat çözümü bir arkadaşın dediği gibi arada evi turlamak 1-2 el oynadıktan sonra gidip evdeki insanlara bulaşmak iyi geliyor.

Anneler gibi olacağım fakat çok fazla ekrana bakmaktan. Arada bende de oluyor. HOI 4 oynarken oyun kitlendiği zaman ve 5 saat geçtiğini fark ettiğim zaman oluyor. Ardından terleme ve mide bulantısı.

12 saat oynayan masum ben.

12 saat oynayan masum ben.

Çok oynamayın benim gibi olursunuz oyun dahi açamıyorum.
Umarım geçer. Dediğim ayarları denemeyi unutma. Motion blur ve fov ayarları oluyormuş. Ne olduklarını bilmiyorum ama iyi geleceklerini internette okudum. Bir de monitöre olan mesafeni iyi ayarla. Geçmiş olsun.

Hocam B12 vitamin eksikliği çıktı büyük ihtimal o baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyormuş doktor dedi hemen vitamin almaya başladım umarım Motion sicknees yoktur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…