Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Monitör LG Oyun oynarken belli bir süre sonra monitör kapanıyor. Ardından ise ekrana Power saving mode yazısı geliyor. Çözümü nedir ve neden olur?
Oyun oynarken belli bir süre sonra monitör kapanıyor. Ardından ise ekrana Power saving mode yazısı geliyor. Çözümü nedir ve neden olur?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 Fallen_Angel dedi: Oyun oynarken belli bir süre sonra monitör kapanıyor. Ardından ise ekrana Power saving mode yazısı geliyor. Çözümü nedir ve neden olur? Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından güç tasarrufunu kapatın ya da süresini uzatın. Benim monitörde de 4 saat sonra oluyor.
Fallen_Angel dedi: Oyun oynarken belli bir süre sonra monitör kapanıyor. Ardından ise ekrana Power saving mode yazısı geliyor. Çözümü nedir ve neden olur? Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından güç tasarrufunu kapatın ya da süresini uzatın. Benim monitörde de 4 saat sonra oluyor.
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 Psyduck17 dedi: Monitör ayarlarından güç tasarrufunu kapatın ya da süresini uzatın. Benim monitörde de 4 saat sonra oluyor. Genişletmek için tıkla... hiçbir zaman seçeneğini seçsem sorun olur mu?
Psyduck17 dedi: Monitör ayarlarından güç tasarrufunu kapatın ya da süresini uzatın. Benim monitörde de 4 saat sonra oluyor. Genişletmek için tıkla... hiçbir zaman seçeneğini seçsem sorun olur mu?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #4 Fallen_Angel dedi: hiçbir zaman seçeneğini seçsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Açık unutursan kapanmaz hiç.
Fallen_Angel dedi: hiçbir zaman seçeneğini seçsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Açık unutursan kapanmaz hiç.