I ispower Femtopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 RAM Corsair Vengance 8+8 Ekran kartı rtx3050 Anakart Asus b450 mk 2 İşlemci Ryzen5 5500 Oyun oynarken müzik falan dinliyorum ama durduk yere imleç çıkıyor oyunun ortasında ve oyun takılıyor gibi oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2025
Oyun oynarken müzik falan dinliyorum ama durduk yere imleç çıkıyor oyunun ortasında ve oyun takılıyor gibi oluyor.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #2 Oyun tam ekran mı, pencereli mi? Artı 0 Eksi
KS KS I ispower Femtopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 Doyle dedi: Oyun tam ekran mı, pencereli mi? Genişletmek için tıkla... Tam ekran Artı 0 Eksi
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 29 Mart 2025 #4 ispower dedi: Oyun oynarken müzik falan dinliyorum ama durduk yere imleç çıkıyor oyunun ortasında ve oyun takılıyor gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda oluyor bu ? Bazen oyun kaynaklı problem de olabiliyor, her oyunda oluyorsa o zaman farklı bir çözüm önereceğim. Artı 0 Eksi
ispower dedi: Oyun oynarken müzik falan dinliyorum ama durduk yere imleç çıkıyor oyunun ortasında ve oyun takılıyor gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda oluyor bu ? Bazen oyun kaynaklı problem de olabiliyor, her oyunda oluyorsa o zaman farklı bir çözüm önereceğim.
KS KS I ispower Femtopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #5 erenspurs dedi: Hangi oyunda oluyor bu ? Bazen oyun kaynaklı problem de olabiliyor, her oyunda oluyorsa o zaman farklı bir çözüm önereceğim. Genişletmek için tıkla... Her oyunda oluyor güncellemeden sonra olduğunu düşünüyorum başka sebeplerde olabilir Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Hangi oyunda oluyor bu ? Bazen oyun kaynaklı problem de olabiliyor, her oyunda oluyorsa o zaman farklı bir çözüm önereceğim. Genişletmek için tıkla... Her oyunda oluyor güncellemeden sonra olduğunu düşünüyorum başka sebeplerde olabilir